"Look after my heart, I left it with you"

Nu har jag sett Eclipse, och den var underbar! Jag tyckte den följde mycket från boken på ett bra sätt. Det kan vara den bästa filmen hitills, jag kan inte bestämma mig, men grym var den i alla fall. Idag var jag också på stan och hittade ett linne för 50 kr på H&M och jeans från cheap monday. Imorgon blir det picknick med tjejerna. Mys!!


Bild från google


2010-06-29

Sommaren är underbar! Idag har det varit den varmaste dagen i år tror jag. Den har jag spenderat på balkongen med hunden Tulle som sällskap. Nu har mamma en kompis här och vi ska snart äta. Imorgon blir det stan med kusin Elsa och på kvällen är det äntligen dags för Eclipse! Nu har även Annika kommit hem efter 10 månader i USA. Vi var 6 tjejer som åkte till henne i Nacka och överraskade henne. Hon hade ingen aning och det var så kul att se henne igen. Jag träffade henne i söndags då vi bara gick runt på stan och myste med glass och många skratt. Ska träffa Jenny, Marielle och Annika på torsdag, det var länge sen bara vi 4 var bara vi så det ska bli superkul. Vi ska planera sommaren med picknickar, sommarkvällar tillsammans och kanske en tripp till Gotland.
 

Fina becca och jag i söndags.


Midsommar

Snart åker jag till mina kusiner där midsommar ska spenderas. Vi ska bara äta gott, bada, spela spel och bara njuta. Vi är ju hundvakt nu till augusti så hunden följer med. Han sover hos mig vilket gör att jag måste gå upp vi 6,7 på morgonen. Inte kul men han måste ju ut. De senaste dagarna har spenderas i solen, jag har tränat lite och varit på bio med Becca, vi sg "Dear John" Den var jättebra men en gråtfilm.
Ha en fin midsommar!


Sommar

Nu när det är sommar och solen skiner kanske nästan varje dag kommer jag inte uppdatera så mycket i bloggen men ibland. De senaste dagarna har varit bra, Kungabröllop, studentmottagning hos Jenny, träna och idag var det Twilight-eventet på hovet. Riktigt najs. Imorgon är jag lite hundvakt och sen tänkte jag träna lite. Resten av veckan blir väl mys med vänner och förhoppningsvis bra väder så man kan sola lite också.


Taylor Lautner och Kristen Stewart på hovet idag!


2010-06-18

Idag är det fredag och det har varit regnigt och kallt idag. Jag har försökt sökt lite jobb idag. Har blivit intresserad att åka till London som aupair. Så jag har kollat runt på massa hemsidor och letat information. Imorgon blir det kungabröllop men jag ska till Jenny som har studentmottagning, trevligt. Ha en fin kväll!


Måndag

Måndag igen och var är solen? Idag händer det inte mycket. Ska gå ner till centrum och försöka hitta en almanacka, kanske söka något jobb. Vill bara ha ett jobb nu så jag slipper tänka på det. Men något ska jag väl hitta förhoppningsvis. Under förmiddagen nu har jag mest försökt kollat på arbetsförmedlingen och liknande sidor men det är svårt tycker jag.


Söndag.

Idag har jag inte gjort något vettigt, och det är så härligt. Första dagen på länge har jag fått sova ut och bara slappat. Skönt, skönt.Man behöver såna dagar också. Men imorgon tar jag nya tag. Tänkte nog försöka åka in till stan och hitta en ny almanacka, det behövs nu när min som jag hade i skolan är slut. Just nu håller jag på att lägga över massa bilder till facebook från studenten och oj vad bilder det finns! Men underbara minnen! En av det bästa dagarna i mitt liv, helt klart!


Jag och Matilda!


Lördag

Idag är jag inte på topp, igår fick jag veta saker som gjorde mig så ledsen och förbannad och jag förstår inte hur personen tänkte. Men det är inget som ska hindra mig, jag ska klara det. Visa för den perosnen att jag är mycket bättre. Men jag får börja tänka om lite nu.
Hursomhlest, jag hade det jättetrevligt i går med Malin på Operan. Vi såg Romeo och Julia och den var unerbar. De dansade så vackert och det var så himla fint allt ihop. Idag ska vi ut till värmdö och fira Malin och Elsa som båda har fyllt år. Det ska bli så kul!


Vårt gäng. Saknar! <3


Fullt upp

Den här veckan har jag nästan inte en ledig stund, men kul har jag. I onsdags åkte jag som sagt till skolan och mötte upp mina vänner. Vi gick till Honstull och satte oss där och åt lite bakis-mat och snackade. Åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen. Igår gick jag upp vid 10 och åkte till stan för att äta middag med farmor och farfar. Sen åkte jag till kusinerna där Elsa fyllde 18. Hon hade middag och sen skulle vi ut. Tyvärr blev det ganska misslyckat men det var skönt att komma hem tidigt. Elsa sov över hos mig och vi gick upp vid 7 för att komma iväg i tid. Hon åkte till skolavslutning och jag till mina barnvaktsbarn där jag har spenderat hela dagen. Vi har varit på Historiska museet. Nu har jag fått vilat en timme och ska göra mig i ordning för kvällen. Ikväll är jag bjuden på balett av min kusin Malin, så ikväll ska vi se Romeo och Julia!


STUDENT 2010

Igår tog jag studenten, en av det bästa dagarna i mitt liv. Vi började med champagne-frukost vid kajen brevid skolan. Där vi även skrev i mössorna. Vid 10 var det dags att gå till skolan där läraren underhöll oss i någon timme. Många skratt blev det. Vi fick lite mat och vid 12 klev vi på båten som skulle ta oss till Riddarholmskajen vid gamla stan där vi skulle springa ut. Sen var det dags för flak. Vilken känsla. Vi blev avsläppta vid centralen och vi sprang direkt till fontänen och skrattade. Jag åkte hem, duschade och bytte om och åkte vidare till Meleat som också tog studenten igår! Där var jag några timmar innan det var dags att åka hem, fixa sig och vidare till kungsträdgården där vi hade vi slutskiva. Vi hade den på Victora. Där dansade vi har skrattade tills de stängde klubben vid 3 och då var det dags att ta nattbussen hem. Vid 4 somande jag gott efter en lång dag! Men framförallt den bästa! Nu på förmiddagen har Becca varit förbi och lämnat present, tack så mycket!
Nu ska jag fixa mig lite innan jag ska till skolan en sista gång och hämta betygen.


Jag fortsätter att festa

Idag var det sista dagen i skolan! Imorgon tar lilla jag studenten. Kan inte riktigt fatta det än. Men Imorgon. Imorgon kommer dagen man har väntat på i 13 år. Gårdagen var underbar men inget slår morgondagen!! Jag kommer att gå upp 06.30 för att göra mig klar. Sen bär det åt till champagne-frukost. Vid 10 ska vi befinna oss i skolan och sen tar vi båten vid 12. Vid 13 springer vi ut vid Riddarholmskajen och sedan blir det flak! Äntligen!! Jag borde göra mig klar för sängen eller något men jag är inte trött. Hur kan man vara trött när man tar studenten imorgon?! Det är frågan. Nu ska jag gå och ge den en chans! Vi hörs på onsdag eller nåt :).


Grattis!

Grattis säger jag till min tvillingbror och mig själv. Idag, på Sveriges nationaldag, fyller vi 19 år. Inte helt fel. Idag blir det mottaging som gäller. Klockan 14 kommer släkt och vänner för att fira både födelsedag och student. Härligt.




Bildregn.

Torsdag.


Jag, Hanna, Matilda och Bella satte oss i Rålisparken med jordgubbar och vin och hade det väldigt trevligt. Jag och Matilda skrev på linnen vi ska ha på vårat falk. Bästa torsdagen på länge! Så hilma fint.

Student 2010!!

Här spenderade vi några timmar och sen avslutade vi kvällen på Nivå 22. Väldans trevlig kväll!!

Fredag.


Min bror tog studenten!!!

Grattis igen!!

Fina Becca tog ju också studenten!

Sen var jag och Elsa på Beccas mottagning! :)
Sedan åkte jag, min kusin Elsa och hennes kompis på Sebbes flak och det var grymt. Så himla kul och känslan var underbar! Jag blir bara mer och mer taggad till mitt eget flak men jag måste vänta tills på tisdag!
Imorgon fyller jag och Sebbe år. Vi har även vår studentmottagning då så det kommer bli massa trevligt folk!


2010-06-03

Idag är det torsdag och solen skiner idag igen, underbart! Jag har för en gångs skull sovit hela natten och är utvilad. Idag ska jag till skolan, sen in till stan för att fixa lite presenter och sedan ska några tjejer från skolan sätta oss i en park och fixa lite tröjor som vi ska ha på oss på flaket. Blir nog en bra dag idag!! Dags att dra till skolan!
Ha det fint!


Bilder

Några bilder från dagen!


Inte ett moln på himmeln förutom flygplanens.


Fint folk.


Kajsas fina hund Duffy.


Fina tält fanns också.


Underbara dag!

Idag har det varit sommar, helt underbart! Denna dag har spenderas i Hagaparken med fint folk, vatten och mackor. Vi låg i gräset några timmar innan vi sa hejdå till varandra. Jag köpte en glass och satte mig i Kungsträdgården för att läsa lite innan jag skulle hämta barnen. Läste lite men pratade med en man som var på affärsresa idag och som tyckte att det var väldigt varmt idag. Vi sa hejdå och jag hämtade barnen. Idag lekte vi lite på gården innan vi gick upp och ritade medan maten stod på spisen.








Hagaparken

Idag är jag uppe tidigare än någon annan dag denna vecka. Vi ska nämligen hänga i Hagaparken idag med klassen. Vi ska nog bara chilla, spela lite brändboll om man vill och så vidare. Vet inte hur länge vi kommer att vara där men det lär jag se, sen ska jag hämta barnen som vanligt. Solen skiner och det ska bli 22 grader. Underbart!
 Ha en fin dag!


car wash

Idag har jag tvättat mammas bil. Det gick bra och var ganska kul. Men fin blev den och mamma är nöjd. Jag var klar redan vid 13.30 och vid 14.00 åkte jag in till stan för att försöka hitta ett jobb, det är inte världens lättaste. Men nu har jag lämnat lite CV:n och fixat min profil på arbetsförmedlingens hemsida och skickat iväg några ansökan. Så nu kan jag hoppas att jag har lite tur. Dagen börjar lida mot sitt slut och jag ska krypa ner i sängen och läsa ut min bok, har inte mycket kvar!
God natt!


Tisdag

Idag är det tisdag vilket betyder en vecka kvar till studenten!! Helt sjukt! Om en vecka är också Marielle hemma från London och den 20 kommer Jenny hem. Underbart! Sen är det bara vänta tills den 26 då Annika landar på svensk mark efter 10 månader i USA. Nu ska jag borsta mina tänder och vänta på morfar som kommer nog närsomhelst. Han ska hjälpa mig att tvätta mammas bil. Så vi kör hem den till morfar där vi tvättar den och sen kör vi tillbaka den. Vi har ju oprations dagsverke idag så jag samlar in pengar genom att tvätta mammas bil. Ha en fin dag!


RSS 2.0