Nu måste jag....

plugga lite. Har varit hemma nästan i en timme. Skolan gick bra. Hade bara två lektioner. Sen åkte jag och jobbade. Det gick bra, de är så söta. Idag hade jag en fläta ihåret så självklart ska båda tjejerna också ha det. Så efter middagen satte ag igång med deras hår och flätor blev det.

Nu måste jag plugga lite innan jag tänker slänga mig i soffan och glo lite på tv innan det är dags att sova. Imrogon har jag bara en lektion, vid 14.00. Så skönt. Får en till sovmorgon! Men bara denna tisdag. Annars bröjar jag 8.30.

Ha en mysig kväll!

Måndag

Måndag idag. Jag är faktisk lite glad att det är måndag idag för igår var inte en bra dag och jag vill ha något att göra. Få tankarna på något annat i några timmar. Det är så härligt med sovmorgon. Idag börjar jag inte förens 12.20. Jag har redan duschat och fixat håret. Nu äter jag frukost och sedan måste jag hitta något att ha på mig. Vet inte riktigt vad jag ska ha, hm. Sen blir det skolan för fulla muggar. Skolan slutar vid 15.30 och då är det bara att snabbt som attan sätta sig på tunnelbanan och hämta mina barnvaktsbarn från skola och dagis. Jag brukar sluta runt 18.00 så jag får se när jag är hemma igen.


Taken by me.


Men ha en bra måndag!


Foton


Taken by me.


Taken by me.

Den svarta


Den svarta klänningen från Lars Wallin


Taken by me.


Inte min dag

Idag är det inte min dag. Ingenting är på min sida. Orkar inte längre. Vill bort härifrån. Orkar inte skriva i bloggen just nu, kanske senare...

Modevisning

Åh, nu är jag trött. Har varit på stan nästan hela dagen. Jag och mamma mötte upp Moster Cina, Elsa och Malin. Klockan 15.00 började en modevisning på NK och vi var där och kollade. Det var många fina kläder. I Slutet kom lite Couture. Den sista klänningen kom från Lars Wallin och var hur snygg som helst! Tyvärr funkar inte det så jag kan lägga upp bilder men när det funkar ska jag lägga upp det. Efter modevisningen gick vi och fika på Blueberrys, som ligger nära skoavdelningen. Vi satt där och snackade och hade roligt. Nästa gång jag träffar de igen är den 13 sep. då vi ska sätta oss ner och gå igenom vad vi ska göra när vi åker till New York på höstlovet! Nu ska jag fixa lite med bilder. Ha en bra lördagskävll <3

Lördag

Godmorgon! dag är det lördag och solen skiner ute! Härligt. Idag händer det inte så mycket. Ska in till huvudstaden efter lunch och kolla på NKs modevisning med mamma, Moster, Elsa och Malin. Ska försöka ta foton men jag kan inte lägga upp några här i bloggen, det är något fel :/ Nu ska jag fixa lite frukost och fixa lite med några bilder. Ha en bra dag!

Problem...

Är det bara jag som inte kan lägga upp bilder? Blir galen...

TGIF

Fredag idag! Idag hade vi lektioner som vanligt till lunch. Sen beställde vi 3:or studentmössor! Woho, om 10 månader tar jag studenten! Än känns det inte som jag går 3:an. Jag blev nöjd med mössan och beställde lite andra grejer, en årsbok tex. Såna som de har i USA nästan, fast mindre. Jag var klar med det vid 13.00 och då slutade vi. Lärarna skulle på kräftskiva så vi fick ha en halvdag. Skönt! Jag var inte hemma förens 14.30 och jag gjorde lunch och sen tog jag det lugnt, skickade mail till Jenny, Marielle och Annika. Nu när alla är på vift vill jag ju veta vad som händer. Med av det jag har hört har alla tre det bra :) Nu ska jag packa mina grejer för mamma kommer och hämtar mig senare ikväll. Jag har så mycket saker som ska till henne så det är jobbigt att ta med sig allt på tåget.

Bio

Nu är jag hemma! Bion var ganska lång och vi började se den vid 18.30. Idag hade jag engelska D för första gången. Kursen verkar vara rolig och intressant. Läraren var också bra så jag kommer nog gilla den. Efter lunch hade jag matte. USCH vad jag inte gillar matte. Jag gillar inte vår lärare vi har. Jag har inte valt matte C, tack och lov, men måste göra om delar i matte B och det gick inget bra idag. Läraren kan verkligen inte lära ut och det stör mig. Jag får alltid gå till en annan lärare som får förklara. När den lektionen var slut försökte ag göra lite matte till men sen gav jag upp. Vid 15.30 gick jag och Hanna till sats för att träna. Vi gjorde lite maskiner och edt gick okej. Ansträngde mig inte så mycket men ska försöka boka ett pass imorgon. Sen mötte jag upp Elsa min kusin. Vi hade mysigt och gick och såg "INGLOURIOUS BASTERDS". Inte riktigt min typ av film men den var bra. Nu ska jag ta och fx mig för sängen och läsa lite ur vår engelska bok "To kill a mockingbird" får se hur jag gör :)

Godmorgon

Nu är jag upp och har duschat. Börjat inte förens 10.10 så jag får en liten sovmorgon! :) Har ni sovit gott? Det har jag. Min säng är verkligen skön. Idag blir det skola till 15.30 sen ska jag och Hanna träna Vi båda försöker komma igång och vad är bättre än att träna tillsammans. Efter det ska jag möta upp älsklings kusinen Elsa för lite torsdags mys med bio.

Idag har jag på mig...



jeans - forever 21
randig t-shirt - lånad av Jenny
kofta - forever 21



halsband - änglapingla - gotland



Några silver armband

Plugg + barnvakt

Nu är jag hemma! Jag låg för länge i sängen i morse och hann inte skriva. Skolan gick bra. Har inte så mkt att göra vilket känns skönt, men det kommer väl snart. Gick i skolan till 15 då jag var tvungen att gå från förläsningen som drog över tiden för att hinna till mitt jobb. Jag är barnvakt två gånger i veckan åt tre barn. Så idag var första gången efter sommaren. Det är tre barn; Ellinor 9, Rebecka 7 och Jonathan 3. Jag hämtade de från skola och dagis och vi åkte hem till de. Tog det lugnt och lekte lite tills deras mamma kom vid 18.30. Åkte direkt hem och åt och nu sitter jag här :). Ska snart göra mig en kopp te och läsa lite i min bok innan "So you think you can dance" börjar vid 21.55!

Ha en mysig kväll!


Gotland. Taken by me.

Trasdocka?

Ja, jag kände mig som en trasdocka på passet ikväll. Jag gick första gången på Dance arobic på sats. Det var kul men alla kunde redan rutinen kändes det som. Och sen stod jag där och snurrade på fel ställe. Men vad gör det? Jag har varit duktig i alla fall :). På torsdag ska jag ev. träna med Hanna efter skolan. Vill verkligen komma igång med träning nu så jag måste hitta något bra system och schema.

Nu ska jag kolla på "So you think you can dance" . Sen måste jag sova!


Annika och jag. <3


Dagens





Klänning som jag fått låna av Jenny nu när hon är i London
Leggings från gina tricot
Kofta från MQ
Massa armband

Tisdag

Nu är jag hemma! Kom hem för en stund sedan. Hade lite bråttom imorse så jag hann ine med att skriva. Skolan gick okej, började 8.30 och slutade runt 16.00 Har en hel del nya kurser och än så länge verkar alla vara intressanta. Jag har en lektion som heter "Staden och framtiden" och idag åkte vi till Skogskyrkogården. Jag tycker att kyrkogårdar är obehagliga. Allt där känns så nära, döden känns så nära. Det är så mycket sorg.


Skogskyrkogården. Tagen med min kamera Nikon Coolpix S700

Nu ska jag fixa lite innan jag åker iväg och tränar!


Saknar!

Jag Saknar Er! <3


Annika, Jenny, jag och Marielle.

Idag efter skolan har jag fikat med mina underbara vänner för sista gången. Imorgon åker Jenny och Marielle till London och Annika åker till USA.
När vi satt där och fikade kändes det inte som sista fikan på minst ett år. Men sen när alla skulle åt olika håll var det svårt att hålla tillbaka tårarna! Mina tjejer åker iväg! Just nu känns det ganska jobbigt men om några dagar kommer det är vara bra igen. Jag har fått låna massa kläder av Jenny som hon inte ska ha med sig så när jag saknar henne kan jag sätta på mig något som är hennes.
Det är redan tomt i skolan. Jag har ändå varit tillsammans med tjejerna i 2 år och nu är alla tre borta.
Jag kommer sakna alla håltimmar med er. Jag kommer sakna alla raster vid kajen. Alla hemmakvällar vi hade med massa gott att äta och film.

Ni har inte lämnat Sverige än men det värker i bröstet av saknad av er!! <3 <3 <3

Måndag

Godmorgon. Idag är det måndag och skola. Skolan börjar 12.20! Härligt! Sen går jag till 15.30. Efter skolan kommer Annika, Jenny och Marielle förbi skolan och möter upp mig, Matilda och Hanna för en sista fika tillsammans. Det kommer bli så himla tomt utan de men de kommer få det bra :) Sen får jag chansen att hälsa på Jenny och Marielle vilket inte är helt fel. Innan skolan ska jag möta Jenny och få en påse kläder som hon inte ska ha med men som jag kan låna nu när hon är borta. Så när jag saknar henne kan jag ha på mig något som är hennes :).

Nu måste jag göra mig i ordning innan jag packar väskan och går ner till tåget. Ha en bra dag!

Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det måndag och skola. Jag börjar härligt nog vid 12.20. Sedan möter jag upp tjejerna för en sista fika innan de åker på tisdag. Jag är så himla glad för deras skull, men det kommer bli tomt. Det är redan tomt. Och veta att jag inte kommer träffa Annika på 10 månader känns inte bra. I slutet av sep. åker jag och Hanna till London och hälsar på Jenny och Marielle.


Taken by me.

Nu måste jag fixa lite grejer inför imorgon innan jag går och lägger mig.

Nytt

Igår jag var på stan och hittade två nya armband


Armband med massa berlocker med olika ord. Kommer från mint. och kostar 199 kr



Detta kommer också från mint och kostar 69 kr. Finns i många fina färger men jag älskar görnt så för mig blev det ett grönt

Dagens

Idag kör jag på en enkel stil som är skön denna söndag.



Idag har jag på mig...
klänning från gina tricot
leggings från gina tricot
Massa armband

Söndag

Åh, vad jag älskar helger! Men nu är det dags att sätta igång. Dagens planer är att träffa Andrea och sen får vi se vad som händer. Är sugen på att baka lite. Hm, får kolla om allt finns hemma :).
Vad ska ni göra idag? ha en härlig söndag!

God kväll

Nu är jag hemma! Hunnit med en del grejer, Jag åkte först till stan där jag köpte lite smycken, visar imorgon. Sen åkte jag förbi Stadion där jag mötte min kusin Elsa som köade för Coldplay. Jag är så avis att jag inte var där och såg de!! Hoppas det var bra i alla fall! Jag pratade lite med henne innan jag tog lite saker så de slapp bära det där. Åkte vidare till Becca där jag spenderade kvällen. Det var mys. Vi snackade, kollade på film, åt god mat och började kolla på en annan film. Vid 23 började jag ta mig hem, så jag har varit hemma ett tag. Nu ska jag se klart "Den gröna milen" innan jag går och lägger mig, börjar bli trött nu.

Titta in imorgon, då kommer bilder! Sov gott!

Lördag

Jag har varit vaken ett tag nu. Det regnar ute så jag tar det lugnt och kollar på reprisen från "So you think you can dance". Jag missade programet från i onsdags då jag var ute med tjejerna. Idag vet jag inte vad som händer, ska försöka ta mig till stan och försöka hitta billiga block till skolan och kolla lite på smycken. Jag hoppas även på att träffa Becca, det var ett tag sen jag såg henne.

Ha en mysig lördag!


Taen by me.

BenandJerrys

Nu ska jag fixa lite te och äta glass och kolla lite på vänner. Jag älskar glass, speciellt chokladsmaker och vilken är inte underbar om inte BenandJenrrys Chocolate Fudge Brownie? Nu när det är fredag förtjänar man lite glass.



http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Ben---Jerry-s-Flavors-ben-and-jerrys-613355_1000_700.jpg

Vilken är din favorit?


TGIF

Idag var det skola från 9.30 till 14.00. Vi gick igenom projektet som ska hålla på hela året, har inte rikitgt bestämt vad mitt ska handla om. Sen åkte vi till rålis där några spelad brändboll, vi satt mest och snackade. Ganska onödigt menmen. Sen åkte jag förbi stan och kollade på lite smycken. Så fina! Sen åkte jag till mamma där jag packade lite grejer och åkte vidare till pappa. Ikväll händer det inte så mycket, är helt slut och huvudvärk som kommer och går.
Imorgon ska jag nog träffa Becca. Måste köpa lite nya block också innan ämnena börjar på måndag!


Taken by me.

Gotland

I sommras var jag på gotland i nästan 2 veckor. Jag åkte dit med min kompis Rebecca och vi bodde i deras lägenhet strax utanför Visby. Det var det bästa veckorna av lovet. Vi hade fint väder, vi åt god mat och gick runt i Visby. Efter en vecka kom mina kusiner som bodde på samma ställe så jag umgicks lite med de också. Så himla mys! Jag älskar gotland

Taken by me.


Taken by me.

Rebecca. Taken by me.

Taken by me.

Taken by me.

Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Jag är riktigt trött nu. Vi var ju ute igår. Innan vi gick ut kom Jenny, Marielle och Matilda hem till mig och hade det mys! Sen drog vi ut och träffade lite människor från skolan. Vi hittade inget bra ställe, de kändes som vi bara gick runt stan. Tillslut hamnade vi på en liten karaokebar. Vi tröttnade snabbt och när klockan var runt halv 2 bestämde vi oss för att åka hem. Alla tre sov över hos mig och vi somande vid 3. Sen vi 7 var det bara att hoppa upp och göra sig i ordning till skolan. Det var kul att träffa vännerna och schemat är okej. Det enda som saknades var Annika, Jenny och Marielle. Det kommer bli så himla tomt utan de.

Nu ska jag hitta något att äta, är så hungrig!


Jag bjuder på en bild från igår kväll. Matilda och jag.

Imorgon...

Är det skola som gäller. Det här året är annolunda från de andra två. Jag börjar 3:an. Jag tar studenten!!! Men också blir det tre mindre i klassen. Mina underbara vänner Jenny och Marielle åker till London för att avsluta deas tredje år där i den Svenska skolan. Annika åker till USA. Alla åker den 25 aug. Det kommer bli så himla tomt utan de! Som London är nära så jag och Hanna åker dit den 24 sep. Sen kan man alltid ta sista minuten resor fram och tillbaka. Det blir lite jobbigare för Annika och hälsa på henne. Tack för att det finns skype!
Sista kvällen av sommarlovet ska inte gå till spillo. Om en halvtimme kommer Jenny, Marielle och Matilda. Vi ska vara hemma hos mig ett tag innan vi drar ut! Vi har aldrig gått ut tillsammans förut då alla inte var 18. Men nu har alla fyllt år  och vi ska ut ikväll innan alla åker och jag och Matilda går tillbaka till skolan. Det kommer bli tufft men sova kan man göra när det är helg, vilket är snart!

Nej, nu måste jag äta lite innan de kommer!  Ha en trevlig kväll! <3


Taken by me

Frisören

Nu är jag hemma från frisören. Det tog lite tid, hade en tid vid 9 och var klar vid 14. Men nu är det ljust igen! Och jag är nöjd! :)


Före



Efter

Sista dagen

Idag är det sista dagen på sommarlovet och jag är uppe tidigare idag än vad jag behöver imorgon. Anledningen är att jag ska in till stan nu för att fixa mitt hår. Jag började färga det ihöstas till ganska mörkt och färgade en sista gång i feb. Nu är det en ful utväxt som ska bort innan skolan börjar imorgon. Jag vet inte hur lång tid det tar för det vet inte riktigt vad de ska göra med mitt hår än. 


Nej, nu måste jag äta upp min frukost. Ha en bra dag!


Annika, Jenny och Marielle i måndags.

Dagen

Jag vaknade upp vid 11 i förmiddags och gjorde lite frukost. Kände mig yr men det kom och gick. Tog det ganska lugnt några timmar innan jag åkte in till stan för att träffa Jenny, Matilda och Hanna för att senare träffa Gabbe och de tre amerikanarna Kate, Drew och Lance. Vi träffade de när vi var i Utah tidigare i år med vår skola. De åker hem imorgon så det var kul att träffa de en sista gången och säga hejdå. Vi gick runt i stan några timmar innan vi sa hejdå till de. Sen jag har kommit hem har jag inte gjort så mycket, lagat lite mat och läst lite.

Nu ska jag kolla på "So you think you can dance"
Ha en bra kväll!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0