Lollipop

Idag har jag varit med Jenny. Jag åkte hem till henne och vi hade det mysigt, kollade på film och fotade lite. Vi var först ute men det var så kallt så vi gick in. Vi testade att lägga socker på läpparna och fotona blir roliga och snygga.



Min älskling

Här en min nya älskling, en Nikkor 55-200 mm. Jag har inte fotat mycket med den men känner att vi kommer komma bra överens. Den är perfekt till Kenya och safarin. Det finns naturligtvis bättre men det den här tillhör en bra prisgrupp.




Här är en bild i alla fall.


28 dec

Idag fick jag finbesök av Meleat som kom över på lunch innan jag och mamma skulle in till stan. Vi åkte först till japan photo och jag köpte ett nytt objektiv! Ett 55-200 mm och jag älskar det. Perfekt då jag åker till Kenya i feb. Passade på att köpa ett till batteri, lika bra att göra det på en gång. Sedan blev det lite saker som mamn alltid behöver, ett nytt busskort och ett vit baslinne. Nu på kvällen har jag skypat med Annika, sjukt kul! Vi har alltid så kul. Om 6 månader är hon hemma igen! Vad kul vi kommer ha i sommar när alla är hemma gen.


Platan tidigare idag.


Ljus

Idag har jag inte gjort så mycket, var och tränade och det behövdes, det var skönt. Sen har jag varit på middag hos Morfar och Kristina. Har nästan precis kommit hem och ska fixa lite te och luta mig tillbaka i soffan och kolla på film.
Imorgon ska jag in till stan och köpa en efterlängtat sak, men vad får ni veta imorgon :)


Söndag

Idag är det vanlig söndag. Jag har fått min första riktiga sovmorgon detta lov och det var så skönt. Nu har jag ätit frukost och ska snart iväg och träna, nu måste jag komma igång igen om jag ska bli av med allt man har lagt på sig under julen. Sen blir det nog en slapp eftermiddag. Har inga planer vill säga. Fast jag är sugen på att träffa kompisar, kanske det finns någon som inte är upptagen? Får kolla.
Ha en bra söndag!


Julklappar

Här är några klappar jag fick

Filmen "min granne totoro", ett halsband, en tvål, ett armband som inte har kommit än, ett prestnkort på Mathilde, en resa till London (jag bestämmer när), choklad, en bok om Robert Pattinsson.


En kofta.


Av presentkortet köpte  jag en klänning från Odd Molly


Snurr


Julfoton





Fina Ellinor

Massa paket



Elsa och Marcus


Annandag Jul

Idag är det lördag och mellandagsrea. Jag ska snart in och träffa kusiner och kolla lite ad som finns. Har fått presentkort av morfar så jag tänkte kolla lite om det finns något snyggt. Tänkte även kolla lite i de andra affärerna. Hoppas jag hittar något.
Nu måste jag klä på mig och sätta på lite smink innan jag får bråttom.
Ha en fin lördag.


Min granne Totoro.

Av min kusin Malin fick jag en animerad japansk film som heter "Min granne Totoro". Den är så himla fin. Full med fantasi och underbar miljö. Jag har sett den förut och är helt kär i den. Hayao Miyazaki som har gjort den har gjort otroliga filmer, bla den här, "Det levande slottet" och fler andra.
Ni som inte sett den, se den!


Totoro.
Bild från google


Juldagen

Nu är jag hemma från kusinerna. Jag hade en riktigt mysig julafton med massa god mat, massa härliga ljus och underbara människor och presenter. Den bästa hitills present är en resa till London. Jag får själv bestämma när jag ska åka. Det ska bli riktigt kul. Idag har vi spelat Guitar Hero och Mario Kart och myst. Nu ska jag fortsätta titta på en film och sen ska jag äta lite. Hoppas ni har en fortsatt mysig helg!


God Jul

God Jul på er! Just nu sitter jag i soffan på värmdö och väntar på min tur i duschen. Dagen började kl. 9.00 med frukost och lite paketöppning, fick ett par fina underkläder. Sen har vi spelat lite kort och varit ute i snön, så himla mysigt. Om en timme kommer morfar och Kristina och vi ska äta. Sen blir det nog Kalle Anka och paket. Under granen ligger ett hav av klappar! Hoppas ni får en bra jul!

Bjuder på en bild som är i från min bok om Robert Pattinsson jag fick av Marielle och Jenny i måndags!


Julklapp

Idag när jag var hos barnen fick jag en julklapp, fick två ljus. Det står i mitt rum och är redan tända. Den runda ljuset fick jag av Andrea i söndags! Älskar ljus


Tisdag

Nu har jag inte skrivit på några dagar men jag har haft fullt upp. I söndags gick jag ner till centrum och köpte det sista julklapparna. Åkte sedan hem till Andrea för fika, det var mys! En sak som var mindre mysigt var att jag var tvungen att vänta ute i kylan i 40 min för tåget var försenat. När jag kom hem till pappa den kvällen var Meleat där. Vi myste och hon sov över.
Igår träffade jag äntligen Jenny och Marielle. Vi mötes upp i stan och tog en fika med Hanna och Matilda innan vi fortsatte hem till Jenny. Vi hade det så kul och det var så mysigt att träffa de igen. Jag hann med den sista tunnelbanan och sista Lidingöbanan så jag var hemma runt 01.15
Nu har jag duschat, ätit och ska snart gå ner till tåget, jag ska sitta barnvakt idag. Vet ej hur länge men hoppas inte på för länge.

Marielle, jag och Jenny


Strömavbrott

När jag kom hem idag vid 18.00 så var hela huset släckt, det var strömavbrott. Jag skulle iväg och vara barnvakt behövde ju äta, jag hade inte ätit sen frukost, men jag hittade lite grejer att äta och gick över. Jag satt barnvakt till ett tvillingpar som är hur söta som helst! Victor och Isabelle. Vi lekte lite och läste sagor innan de somnade och jag slökollade lite på tv:n. Strömmen kom tillbka efter en timme så det var skönt. Nu är jag hemma och tänkte gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag fixa det sista klapparna och fika med vänner, mys!

God natt!

Julshoppning

Idag blev jag väckt av min käre bror, han gillar att väcka mig på morgonarna när det är helg. Nu har jag ätit frukost och ska bege mig till stan då jag ska köpa det sista julklapparna, har en del kvar faktiska och jag hoppas på att jag hittar alla idag. Ute snöar det som bara den så jag hoppas jag blir klar ganska snabbt.

Ha en fin lördag!

Jullov och Pulka

Jullov!! gud, så skönt! Jag åkte in till skolan vid 9 och slutade 11.00 därefter åkte jag till mina barnvaktsbarn, först var det bara jag och Jonathan, sen kom tjejerna och vi gick till en bake där man kan åka pulka, så där var ni någon timme innan vi gick hem. Mamman kom vid 5 så jag har precis kommit hem. Egentligen är jag helt slut men snart ska jag iväg och äta middag med folk från klassen, mysig avsltning på termin och denna dag!
Nu ska jag frächa upp mig lite så är jag redo att åka iväg :).

Ha en fin fredag

Nu kan jag andas ut

Nu är alla arbeten för den här terminen gjorda. Jag har ikväll skrivit en omarbetning i svenska för att förföka få ett högre betyg så nu är det upp till läraren och säga sitt imorgon om det. Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. tycker jag förtjänar det. Det känns som jag inte har kollat på tv överhuvutaget den här veckan då jag bara har pluggat. Känner att jag börjar bli fökyld också så det är nog bäst om jag tar det lite lugnt just nu. Imorgon kommer ju faktiskt Jenny och Marille hem från London, äntligen! Men jag måste vänta tills måndag innan jag träffar Jenny.


Bjuder på en bild på Joshua Radin 


Snökaos

Nu är jag äntligen hemma, det är inte lätt när all snö kommer att ta sig fram. Speciellt inte idag. gDagen började med skola, en lektion då vi kollade på film och fick fika. Sen var jag kvar i skolan till 13.30 då jag började bege mig till odengatn. Det gick för tunnelbanan funkade som den skulle. På Odengatan var jag hos frisören och klippte mitt hår, känns skönt att ha gjort det innan jul. Mötte även en tjej från klassen så vi satt och snackade under tiden. Vid 15.30 var det dags att ta sig till östermalstorg och hmta barnen, men det var inte det lättaste, bussen kom aldrig, det stod att den skulle komma men de ändrade tiden hela tiden och bussar ställdes in. Så jag gick, det är inte så långt att gå, men det är jobbigt när man är stressad. När jag kommer fram är jag 20 min försenad men det gillar barnen då de får leka mer. Sen är det alltid en kamp att få barnen ut från skola och dagis, men efter det trodde jag att det skulle vara lätt att komma hem. Men det var det icke, bussen tycjte det var kul att ta en annan väg vilket gjorde att vi får gå i snö (med en barnvagn) typ en kilometer, och det är inte världens lättaste med uggs som man inte får något fäste med. Vi kom allstå hem en och en halv timme senare och då var det bara att sätta igång med matten. Pappan kom hem seanre pga av tunnelbanestrul vilket resuilterade i att jag kom hem för inte så länge sen. Nu är det äntligen min tur att äta och när jag känner mig som människa är det bara att sätta igång med terminens sista läxa!

00.39

Nu har jag sutit hela kvällen och pluggat. Det är för nu som jag får gå och lägga mig. Jag har mest jobbat med min processrapport till projektet som ska in imorgon, den blev 11 sidor lång, då är det bara ett första utkast. Men det är skänt att ha den gjord i alla fall. Fick hjälp av mamma med svenskan också. Men den ska in på fredag så jag hinner jag den imorgon efter jag har jobbat. Jag jobbade idag, kommer jobba både imorgon och på fredag. Lördagkväll hos ett tvillingpar på 2 år, och på tisdag blir det min vanligaa familj. Sen får jag jullov på rikitgt. I alla fall i några dagar, sen måste jag plugga lite.
Men nu ska jag gå och lägga mig, klockan är mycket!

God natt!

Taken by me.


Miércoles

Nu har jag pluggat sen 9.30. Det går framåt men jag är inte klar. Just nu håller jag på att fixa lite lunch, får se vad det blir för något. Ute är det helt vit på marken, det snöade hela dagen igår så det finns gott om snö. Efter lunch blir det mer projekt till klockan 15.00 då det är dags att åka in till stan och hämta ungarna. Får se vad vi hittar på för kul idag. Så ser min dag ut nu i alla fall. Ikväll blir det svenska som gäller. Sen kanske jag kan få njuta av lite kväll i alla fall, annars är det inte långt kvar till jullov, men det blir ändå lite plugg då också tyvärr.


Taken by me.


dags för sängen

Det gick ganska bra med plugget, det går i vågor för mig. Ibland kan jag sitta och skriva hurh mycket som heöst och ibland blir jag störd av allt annat, som att jag måste gå in på facebook eller se vilka som är inne på msn. Då tappar jag bort mig och får inget gjort. Men idag fick jag lite gjort hemma i alla fall. Imorgon stannar jag hemma och pluggar på. Jag går upp vid 9, så jag får lite sovmorgon men ändå inte sover bort hela dagen, sen blir det fokus fram till lunch i alla fall. Det måste jag klara av om jag ska försöka bli klar imorgon och inte allt försent. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, är inte så trött men jag hoppas att jag kommer bli det, jag är i alla fall för trött för att plugga och då är det lika bra att gå och lägga sig. Imorgon ska jag ju också joba så då förlorar jag ju pluggtid.
Men nu, sängen!

God natt!

Pluggeftermiddag

Nu har jag kommit hem, utanför fönstret vräcker snön ner och det verkar inte så det är på väg att sluta. Men jag gillar snö, och vem vet, vi kanske får en vit jul. Imorse åkte jag till skolan för ett möte, det var jättebra och jag känner att jag har koll på det som ska in på torsdag. I skolan var även Hanna, Matilda och Jessica så vi satt och skrattade mest när vi skulle plugga men skratt är bättre! Åkte förbi frisören och beställde tid, fick en på torsdag 14.15. Äntligen, mitt hår är väldigt slitet nu.
Nu är jag som sagt hemma och ska börja plugga, ska bara fixa lite varm choklad med vispgrädde och sen bulle sen blir det plugg för hela slanten!

Ha en härlig eftermiddag


Rubrik



Nu har jag både pluggat och jobbat idag, men ändå skulle jag behöva plugga mer men det orkar jag inte. Jag ska imorgon ha ett möte med min handledare och hoppas att det kommer gå bättre efter det. Nu ska jag nog plocka ihop mina skolsaker och kanske sätta på en film, har huvudvärk så det känns som någon sitter med en hammare och slår på huvudet.


En vit måndag

Imorse när jag vaknade var det vit på marken, sedan började det snöa. Nu har det snöat sen kl. 9.30 och det snöar lite fortfarande. Jag tycker det är mysigt när det snöar. Nu när jag har börja köpa julklappar, varit på julkonsert och det är vitt på marken börjar jag få lite julkänslor!
Jag är hemma från skolan idag, vi har projektdagar så vi får det Jag har pluggat hela förmiddagen och nu är det en liten lunch innan jag ska fortsätta. Sen blir det jobb vid 15.30. Härligt att få lite mer julklappspengar.
Men nu, lunch och sen plugg.




Snö!


Lucia

Eftersom det är lucia idag var vi på en julkonsert i Nordiska muséet. Jag och Elsa var och julhandlade först över dagen och jag hittade några julklappar i alla fall, en bra start. Resten kommer jag få köpa efter att skolan har slutat. Imorgon och två dagar framåt ska tillängas åt projekt, vilket jag inte kommit någonstans med känns det som. så det ska i alla fall göras. Det sköna är att vi måste inte vara i skolan om vi inte vill, utan vi kan jobba hemifrån. Jag kommer nog åka till skolan någon gång för projektmöte men annars blir det ifrån.


Fina Elsa


luciatåget


Julhandla

Snart sticker jag iväg för att julhandla med kusin Elsa. Jag har inte köpt en enda så jag hoppas på att hitta ett gäng idag. Vi kommer gå runt i några timmar innan vi drar oss mot nordiska muséet där det är julkonsert på G, en väldigt mysig söndag om jag får säga det själv! Och sen ikväll blir det skype med Annika, lovely!

Ha en bra söndag!


Ljus








Taken by me.

Klipp

Åh, fina klipp från New Moon filmen :)















http://www.thetwilightsaga.se/


Lördag

Godmorgon
Idag skiner solen utanför mitt fönster, härligt, ska försöka ta en promenad i dag. Just nu ligger jag kvar i sängen och kollar på film, älskar att man kan göra det på helgerna. Vad som händer idag är oklart, ska plugga lite i alla fall, sen får vi se :)

 
New York


The white one








Äntligen

Äntligen är det fredag, och det är kyligt ute, det var till och med lite sol i förmiddags. Hellre det än regn och nu när jag åkte hem från skolan snöade det till och med. Jag gillar när det sönar, då känner man att julen är på gång. Om en vecka har jag jullov! Underbart. Tills dess är det faktiskt ganska lugnt i skolan för en gångs skull. Måndag, tisdag och onsdag nästa vecka är det dagar till projektet, sen på torsdag är det vanlig dag och sen slutar jag! Skönt. Idag var det fotbolls och pingistunering i skolan. Dock kom jag till lunchen så jag missade fotbollen men det gör inte så mycket. Stannade ett tag och kollade på pingisen innan jag tröttnade och gick hem. Nu tänkte jag kolla på en film innan jag ska plgga lite, sen får jag helg.


New York


Barnet som fastnade i tiden

På TV3 går det nu en dokumentär om en 16-årig tjej. Men hon är inte normal, hon är fast i en kropp som tillhör en 5 månaders bebis. Hon är en gåta till vetenskapen. Brooke, som hon heter, har haft samma längd och vikt i många år. Hon kommer aldrig få växa upp. Läkarna förbryllas över denna medicinska gåta, och forskare tror att Brooke kan hjälpa till att lösa åldrandets gåta.


Brooke


What did you say?

Det är såna här dagar man önskar man vaknar upp på ett annat ställe än sitt rum. Det finns så mycket att göra, skolan, man ska hinna träna, träffa kompisar, städa, tvätta. Listan kan bli längre. Tänk att slå upp ögonen av att solen skiner i rummet, vilken underbar känsla.


New York


In her shoes

Sitter i sängen och kollar på film, I hennes skor på tv3. Det är en må-bra film tycker jag. Har sett den förut men det gör inget att se den igen. Idag efter jag kom hem från barnen la jag mig i sängen för att titta lite på tv för jag var så himla trött och det slutade med att jag somnade en timme, vilket var otroligt skönt men nu känner jag mig bara ännu tröttare. Som tur är har jag inga läxor som måste vara inne imorgon så jag kan ta det lugnt resten av kvällen.

Bild från google


0912-2009



New York

Det är i såna här årstider man bara vill åka till varmare länder. Det är grått och regnig hela tiden.  Jag önskar bara solen kunde titta fram lite mer den här månaden. I november tittade den fram sammanlagt 3,5 timmme. Det är ingenting. Nu tycker jag det känns lite som jul, inne i alla fall. Har julpyntat både hos mamma och pappa. Mamma har bakat pepparkakor och saffransbullar. Mums. Om en vecka är det nästan jullov och då kommer ju Marielle och Jenny! Sweet :)
Det kan bli en bra jul! <3


Stjärna

Nu ska jag snart göra mig i ordning för sängen, imorgon ska jag upp vanlig tid, 06.15. Har inga lektioner imorgon men måste prata med matteläraren 8.30 då hon har workshop, sen kanske jag åker hem och pluggar. Nu är det inte långt kvar innan det är lov och det märks, det är inte lika många läxor, men fortfarande lite som måste göras. Imorgon måste jag också försöka ringa vårdguiden och kolla upp alla vaccinationer till Kenya-resan.




Taken by me.

Dags för...

...städning. Jag har inte städat mitt rum på typ månader, så nu är det damn överallt. Så nu ska jag ta och börja städa mitt rum. Jag ska damma, damnsuga och vädra sängkläder och matta. Det behövs. Till det behövs bra musik. Ska sätta på spotify och hoppas på att jag är klar inom en halvtimme. Då ska jag nog chilla lite. Sen blir det lite plugg!

Klar

Nu är jag klar för idag med pluggandet. Jag har skrivit en diktanalys av två dikter, inte det roligaste men det måste göras. Vi ska vara klara med den imorgon och så ska vi få feed back på den. Så det jag har skrivit nu är ett första utkast kan man säga. Nu hade jag tänkt att göra mig i ordning för sängen och förhoppningsvis sova lite tidigare än igår. Imorgon börjar jag inte förens 10.10 men kommer nog åka in tidigare så jag kan börja med en annan uppstats som ska vara klar efter jul, men jag vill helst inte plugga på julen så tänkte faktisk börja med den imorgon.

Har ni sett dom nya reklamerna för sl? Det är antingen en tjej eller en kille på det? Jag känner i alla fall tjejen. Hon bor i Utah, USA och var här i Sverige i somars. Så himla lustigt att hon blev ett ansikte för sl. Det är lite roligt.

Här är skylten


Kate

KENYA

Jag ska åka till Kenya!! Nästa år i februari åker jag med ett gäng från skolan till Kenya! Det kommer bli grymt. Vi kommer hålla till i ett område som heter Nairobi, ligger väldigt centralt i Kenya. Vi kommer även hålla till i Afrikas största slumområde, Kibera och sist men inte minst 4 dagar saffari! Det låter helt underbart! Vi kommer åka den 26 feb och kommer hem den 8 mars. Det kommer bli grymt. Så hilma kul och jag vill verkligen att tiden ska gå fortare. Jag har redan börja tänka på ett nytt objektiv så jag kommer längre fram till alla djur och miljön. Åh, vilken underbar miljö att fota i!!

Dåligt bild men där hjärtat är ligger Kenya!
Bild från google

Bästa avslutet på veckan

Det är att få prata med sina vänner som är utspridda runtom i världen. För en stund sen skypade jag med Annika, hur kul som helst. När jag pratar med henne känns det inte som vi har missat något utan babblar på om allt möjligt. Under kvällen har jag också chattat med Jenny på msn, vi har bestämt vår framtid. Antingen ska vi dela på en ett:a eller två:a inne i stan och bo tillsammans eller ska hon hitta en rik engelsman som har en bror så ska vi leva lixliv i storstan! Det låter som en härlig framtid tillsammans med vänner <3

Finare vänner kan man inte ha!

Jenny, Marielle och Annika!

Cyber Town

Ikväll skulle jag ha pluggat men jag kom ingenstans. Har skrivit en mening. Men som tur är hinner jag skriva på den imorgon i skolan så det gör inget. Idag har jag varit och spelat cyber town. Ett laser spel. Man springer runt på en bana och ska skjuta sin motståndare med laser. Man har en väst med 7 eller 6 skjutområden och en pistol. Det var väldigt kul. Jag var där med min pappa, bror, pappas flickvän och hennes fyra barn. Vi fick veta att vi skulle totalt vara 23 spelare inne på banan samtidigt och var därför på samma lag. Vi fick några till spelare så det blev jämt och sen var det bara att skjuta. Det var väldigt kul och jag var bättre än jag vad trodde. Jag fick rank 9 av 23, vilket är väldigt bra. Jag har kört det en gång tidigare, i USA, men det var lite annorlunda där. Vi spelade i 20 min men det räckte ganska bra. Det är väldigt varmt där inne och varmt med västen också. Men det var en lyckad sndag hur som helst!

Fotokurs

Halloj!
Idag har jag varit på fotokurs hela dagen. Det var väldigt kul och intressant, tyckte jag lärde mig mycket och vill att det ska bli fint väder så man kan gå ut och fota. Här är några bilder jag tog.





Tack för mig

Nu har Idol börjat igen och efter det ska jag faktiskt göra mig i ordning för sängen. Imorgon ska jag på en fotokurs mellan 13.00-16.00. Det ska bli kul och intressant. Så imorgon ska jag inte sova bort hela dagen utan upp vid 10.30 tror jag, eller lite tidgare. Behöver också plugga lite. Men nu ska jag ta bort sminket. God natt


Jag för några dagar sen.

It's Friday!!

Jag älskar fredagar. Dagen har varit bra och jag har fått mycket gjort. Igår var jag ute på många ställen, först i skolan där jag och Hanna hade redovsning i Eng D, man skulle ha hittat på en uppfinning och vi bytte när det var en halvtimme kvar. Men det gick bra ändå och det var sönt att få det gjort. Sen vid lunch åkte vi till Sacos studentmässa. Vi var där ganska länge, men vi hann med att lyssna på Mia Törnblom. Jag hann precis hem och slänga in alla broschyrer och fixa middag som fick bestå av två bananer och lite pepparkakor. Mötte upp Andrea i ropsten och åkte tillbaka till Liljeholmen och till Meleats skola, hon hade dansföreställning och självkart ägde hon scenen!! Sov hos Andrea, det var mys.
Nu är jag hemma hos pappa och han fixar lite mat. Jag är hungrig nu!! Ikväll blir det bara slapp framför Idol.

björnen sover

Äntligen hemma. Nu har jag passat barn så det räcker för ett år eller nåt. Jag började med att hämta min vanliga barnvaktsbarn och åkte hem till de. Sen vid 17.00 åkte jag hem för att slänga i mig två mackor och gå till grannen. Tvillingarna, Isabelle och Victor, är så himla söta. Vi sprang runt och jagade varandra, lekte i sängen, de åkte båt i hundens krog och sen läste vi böcker. Mysigt var det i alla fall. Nu är jag hemma som sagt och helt slut. Blir inge plugg för mig ikväll, fast jag har mycket men jag orkar helt enkelt inte.
Imorgon ska jag försöka prata med min mentor, känner mig så himla stressad hela tidenm det är mycket både i och utanför skolan. Bara massa tråkigheter. Får se om det blir studentmässan imorgon också, den håller på till den 5 tror jag, men jag ska försöka åka dit imorgon, sen på kvällen blir det dansföreställning hos Meleat.

Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor och göra te. Ska vara duktig och lägga mig tidigt...hoppas jag.

Morgon

Idag är det iskallt ute, frosten har kommit till Stockholm. Nu sitter jag i skolan och ska snart gå till matten. Är i skolan idag till kl. 15.00 då ska jag hämta barnen. Sen vid 17.00 åker jag hem, slänger i mig lite mat och går till grannen som har tvillingar på 1 och ett halv år. Ska passa det till 19.30. Då får jag komma hem på riktigt. Så är dagens planer för nu. Men nu är det plugg som gäller.

Ha en fin onsdag!

Tänd tre ljus

Ikväll har jag tänt tre ljus för cancer. För att vi ska besegra sjukdomen som har förstört så många liv. Det är hemska vad sjukdomen kan förstöra. Men det är bara att kämpa på <3 Tänd du också.


Här är mina ljus som ljuser ikväll i fönstret!


Första december

Idag är det första december och idag ska man tända tre ljus för cancer, det är något som går runt på facebook och jag kommer göra det. Gör det ni med! Dagen idag har varit okej. Hade 2 lektioner på förmiddagen där vi ska jobba med 2 uppgifter. Jag har varit ganska okoncentrerad idag och fick inte så mycket gjort. Efter lunch hade jag en håltimme då jag satt och chattade med Jenny på facebook. Kan inte fatta att hon kommer hem om 18 dagar! Sounds lovely in my ears! Vi bestämde att vi ska ses måndagen den 21. Klockan 14.00 hade jag ett diskussionprov i staden och framtiden. Vi fick kolla på några bilder och sen skulle vi säga när det var byggda och hu man kunde se det. Det gick nog helt okej. Sen åkte jag hem och hämtade några böcker som jag lånat på bibblan som skulle in så nu har jag lånat om det.
Nu håller jag nästan på att dö av hunger, så jag ska ta och göra mig en macka. Blev väldigt sugen på varm choklad med vispgrädde i. Mums!!

RSS 2.0