Kenyavernissage

Idag har vi haft vår Kenyavernissage. Allt gick bra och vi fick ihop lite pengar i alla fall. Det var ganska många av oss som hade bakat så det fanns gott om kakor att köpa och det gjorde folket :). Innan dess har jag barnvakt som vanligt så jag stack direkt från barnen tillbaka till skolan. Vi hade ju besök av konstnärerna och det var också lyckat, tre tavlor fick de sålt och de var glada. Imorgon ska vi samla in mer pengar och jag ska tvätta mammas bil. Det blir nog bra. Nu ska jag nog göra mig i ordning och kolla lite serier innan jag släcker för natten.


Några tavlor.


Kostnärerna.


Sunday

Gårdagen var mycket trevlig. Jag kom dit och vi åkte och köpte lite chips och sen kollade vi på ESC. Jag tycker att det var rätt låt som vann, även om jag inte såg alla var Tyskland bäst. Idag har jag varit effektiv. Jag har städat hela lägenheten och moppad. Jag har bakat två sockerkakor tills imorgon. Just nu tar jag det lugnt men ska snart gå in i duschen för att göra mig i ordning till kvällen, jag och Becca ska på bio.


Nu åker jag till...

Becca för att mysa och kolla på ESC. Rätt skönt att bo rätt nära varandra så det slipper ta så lång tid. Men ha en mysig lördagskväll!


Just nu...


Lördag

Idag är det lördag och utanför fönstret är det kallt, ibland regnar det och ibland är det sol. Idag har jag inte gjort mycket, läste ut min bok så nu måste jag hitta en ny bok. Nu ska jag äta lite lunch för att sen åka och träna. Längtar efter att träna. Har inte alls haft lust nu ett tag men nu kryper det i mina ben. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
Ha en fin dag!


Förra lördagen låg jag och solade nästa hela dagen. Vill ha värme.


Friday

Underbara fredag idag! Idag tog jag igen sömn eftersom jag sover dåligt nuförtiden. Men det var skönt att få sova ut och jag fick sova till 11.30. Jag vaknade vid 4 imorse och då hade jag fortfarande lampan tänd. Jag måste ha somnat fort igår. Men idag har det inte hänt så mycket. Jag är inte på toppenhumör av många andledningar som jag inte vill gå in på men det är jobbigt i alla fall. Jag mår inte så bra utav det hela. Men jag har varit lite duktigt och tvättat mina förnster så nu är det fina. Vid 15 kom Meleat förbi och vi har mest snackat och haft mysigt. Tack vännen! Nu är jag ensam hemma och ska nog hoppa i duschen. Ikväll händer nog inte så mycket. Ska väl mest ta det lugnt.


Onsdag

Solen skiner utanför fönstret och jag har skickat in lite arbeten. Nu har jag inte mycket kvar vilket känns helt underbart! Idag är det En månad kvar till att Annika kommer hem. Jenny och Marielle kommer hem tidigare och det gillar jag starkt. Känner på mig att det kommer bli en grym sommar. Nu ska jag sticka till skolan för att äta lunch med Hanna innan det är dags för presenation av projektet! Sen blir det barnhämtning som gäller!
Härlig onsdag!


Tisdag 25 Maj

Idag kunde man inte tro att det egentligen ska vara sommar ute. Det har varit kallt och regnigt hela dagen. Idag har jag haft min sista engelska C lektion och det känns verkligen skönt. Sen hade jag slutat för dagen. Skönt att det börjar bli ganska chill nu så man kan njuta av den sista tiden man har tillsammans. Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite innan jag släcker för idag. Imorgon får jag sovmorgon då jag börjar 13.00. Skönt. Men jag tänkte gå upp lite tidigt i alla fall så jag hinner plugga lite.
Ha en fin kväll den sista timmen!


Favorit i repris. En kväll i Kibera, Kenya.


Imanicobra

Organisationen heter Kibera Children Trust och vi håller just nu på att samla in pengar för att kunna köpa en lokal till en skola som heter Imanicobra. Vi informerar alla på skolan för att den 1 Juni ska vi ut och samla pengar, som operation dagsverke. Den 31 maj kommer vi även att ha en Kenya-kväll då vi har besök från Kenya av ett gäng konstnärer. De ska ställa ut sin konst och vi ska samla in pengar till lokalen. Detta är väldigt kul att vara med på och försöka förbättra området i Kibera, Afrikas största slumområde. När vi var och hälsa på Imanicobra hade de förtillfället 67 barn att ta hand om. De som tog hand om barnen hade inte mat utan de gpr och tigger mat och pengar varje kväll. Så att vi nu kan till en början ge de en lokal och sedan kunna försöka hjälpa de på annat sätt känns väldigt roligt och vi vet att pengarna kommer till nytta.


Barnen på Imanicobra.


Jordgubbar

Jordgubbar är en av de bästa sakerna med sommaren! <3


Måndag

Just nu gör jag mig redo för att snart åka och hämta barnen. Jag har bara en lektion nu på måndagar och slutade vid 12. Men blev kvar ett tag då jag och Lina skulle presentera för ettorna om en organisation några i 3:an har startat upp. Jag kan berätta mer om det sanare. Nu sitter jag och äter på ett digestive kex med phidelphia på, Mums! 
Nu är det barnpassning som gäller!


Söndag

Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag mådde dålig och kom aldrig iväg för att fira Isabelle, men de hade trevligt ändå. Idag har det varit riktigt dåligt väder, men jag har fått mycket gjort ändå. Jag  har städat, varit i stan, pluggat och sett på film. Jag såg Kick Ass och den var väldigt rolig och bra! Nu sitter jag i soffan och tittar på en film jag redan har sett. Men det gör inget. Ska nog gå och läsa min bok snart ialla fall.


Jag såg de första ballongerna igår!


A new chance.




Let's pretend that the airplanes in the sky are like shooting stars. I could really use a wish right now.


I Love Summer

Sommaren är här och jag hoppas på att den stannar länge! Idag har jag mest legat ute på balkongen för att få lite färg. Men jag köpte också en ny bikini. Väldig fin tycker jag. Kommer bilder på den. Idag fyller även Isabelle 20 år, Grattis. Så vi ska sätta oss på en krog ikväll och fira henne. Nu ska jag fortsätta njuta av denna underbara dagen och läsa lite.


Tid för mig själv...

Vilken underbar dag idag! Vid 14.00 stack jag över till grannen och det var bara Isabelle som var vaken. Vi lekte och efter ett tag kom Victor ut från sovrummet med världens leende på läpparna. Vilka fina barn. Jag ska passa de på tisdag igen, då blir det mer skoj. Mamman kom hem tidigare så jag var hemma vid 16. Sedan dess har jag mest städat, plockat undan massa saker. Diskat och lagat mat. Jag har även tagit mig tid att ta en lång dusch med hårinpackning och allt sånt. Ikväll ska jag försöka sy lite kläder som är sönder och fixa mina naglar. Perfekt när man är ensam hemma en fredagkväll. Behöver vara för mig själv just nu.


Jag just nu.


Hej Fredag!

Underbar dag idag. Jag har redan suttit på balkongen ett tag. Men jag har även hunnit med en hel del, jag har städat min byrå, sorterat kläder, varit nere i källaren och hämtat upp stolar och bord. Nu ska jag äta lite mat och plugga. Vid 14.00 ska jag gå över till tvillingarna och passa de till 18 ungefär. Ha en underbart dag!


2010-05-20

Det har varit lite dåligt uppdatering men jag har njutit av det fina vädret och min bästa vän. Rebecca har varit här och vi hade jättemysigt. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi ses igen. Iskolan är det väldigt lugnt. JAg har börjat bli klar med alla uppgifter och har lite småsaker som jag tänkte göra i morgon förmiddag innan jag ska vara barnvakt kl. 14.00. Nu ska jag titta lite på Tv.


Tisdag.

Idag har jag bara en lektion så jag passade på att sova lite extra, så skönt. Nu är jag utvilad och redo för dagen! Min lektion börjar inte förens 14.00 men jag ska plugga lite innan det och göra lite ärender på stan. Vädret är underbart, sitter på balkongen och lyssnar på fåglarna. Vill egentligen vara här ute hela dagen men jag måste till skolan. Det är ju inte långt kvar! Lite skrämmade men så skönt!


Lillkusin plockar blommor!


Måndag

Även om solen lyste in i rummet var det svårt att gå upp. Men jag kom upp och var i skolan i tid. Hade en lektion och sen hade jag slutat för dagen. Jag snackade lite med kompisarna innan jag åkte hem och nu tänkte jag sätta mig och plugga fram till att jag ska hämta barnen. Det är så fint väder att jag kanske sätter mig ute och pluggar. Det vore mysigt. Funderar om jag ska laga mat nu innan jag börjar med plugget.


The Hills

Idag har jag varit duktig. Jag har pluggat, städat hela lägenheten, pluggat lite till och fixat mitt rum. Jag har även lagat mat till mamma och bror. Nu ska jag lägga mig i sängen för att kolla de två senaste avsnitten av The Hills. Jag försökte kolla för någon dag sen men det funkade inte, men jag hittade en anna lösning så nu ska jag kolla. Ska även försöka hinna med att skypa lite med Annika innan jag går och lägger mig. Imorgon börjar jag 8.30 så det får inte bli för sent.
God natt!


Bilder från helgen.

Jag tog inte så många bilder men här är några i alla fall. Jag hade en väldigt bra långhelg med massa skratt, kärlek och underbara människor!


Jag och Ellinor


Söta Ellinor


Marcus och Ellinor sprang och hoppade medan Malin sprutade vatten på de.


Söndag 16/5- 2010

Solen valde att titta fram idag igen, härligt. Just nu sitter jag i soffan hos mina kusiner och ska snart göra mig i ordning. Jag vet inte inte när vi ska åka hem men jag hoppas det bra om ett bra tag. Jag ska passa på att vara ute och umgås med mina kusiner. Mina yngsta kusin vill bada men det tror jag inte kommer hända, men nu ska hon springa igenom vattenspridaren, haha.


Liljehomlskajen


Sommarkänsla

Värdet ute är underbart. Inte ett moln på himmlen och varmt är det också. Tyvärr sitter jag inne och pluggar men nu ska jag ut och sätta mig i solen. Igår ringde min kusin och frågade om jag ville hänga med de på bio. Jag kunde inte säga nej utan åkte in till stan för att möta upp Malin och Ellinor för att se Prinsessan och grodan. När filmen var slut gick vi ner till kungsträdgården för att äta glass och titta på blommorna. Jag följde med de hem och har sovit över här. Idag har jag mest pluggat med även varit med mina kusniner. Nu ska jag som sagt ta en paus och gå ut och sätta mig pch läsa en tidning.
Ha en fin lördag


Splash









Röd dag

Så himla skönt att få sova ut på en torsdag! Idag sov jag riktigt länge och nu är jag pigg och utvilad. Dagen kommer spenderas hemma med plugg. Jag hoppas på att göra klart min process raport i projekt. Det vore himla skönt att veta att den är snart klar. Så jag ska sätta igång med den på en gång. Sen Får vi se vad som händer, kan nog vara skönt att inte göra någonting, bara slappa och fixa lite här hemma.


Kungsträdgården


Skin Skin.

Idag lyser solen som igår, underbart! Jag har hunnit med mycket idag känns det som, haft prov i internationell ekonomi som gick nog ganska bra, sen hade en kompis för föreläsning om ekologisk hudvård, det är hennes projekt. Sen var det dags för lunch. Några killar från Kenya är i skolan efter att ha åkt runt i Europa ett tag så det var kul att träffa de och höra hur allt går nere i Kibera. Sen åkte jag in till stan för att träffa en kompis. Efter det mötte jag upp mamma och hann köpa en kjol och en klänning på h&m. Nu tänker jag njuta lite av att jag är ledigt imorgon genom att titta på ett Gossip Girl avsnitt.


Fina kungsträdgården!


Underbar

Sorry med dålig uppdatering men skolan börjar närma sig sitt slut vilket betyder att allt ska bli klart! Men nu tar jag en liten paus. Idag har jag fått mycket gjort men på eftermiddagen hade jag håltimme och tänkte plugga men då slutade internet fungerar så jag gick till kajen och låg där ett tag. Underbart väder! Så himla härligt. I kursen "Staden och framtiden" åkte vi till innerstaden och gick runt lite där för att kolla på byggnader. Sen gick jag till kungsträdgården som står i blom. Så himla fint!


.

Nu är jag hemma efter en rolig skiva. Temat var yrken och jag var dykare. Bilder kommer imorgon. Nu är det dags för sängen! God natt!


Jag just nu


Söndag

Idag är det söndag och plugg och skiva står på schemat idag! Jag blev nästan klar med min engelska igår men idag ska jag satsa på religion B som ska vara klart till imorgon. Sen vid 18 eller något möter jag upp några från skolan och sen vid 22 är det dags för skiva. Temat är yrken, jag tror jag vet vad jag ska vara, ska bara fråga min bror om jag kan få låna lite kläder av honom :) Men nu kallar religionen, den borde inte ta så lång tid.


Nya Älsklingen!

Här är min nya älskling. En Samsung X420. Helt underbar är hon. Mycket mindre än den jag hade förut och mycket tystare. Jag är supernöjd med den!






Regn och jordgubbar

Lördagen visade sig vara grå, blött och inte alls majväder. Men det har inte gjort mig så mycket eftersom jag bara har pluggat hela dagen. Jag har suttit och gjort Engelska C och nu är det slutpluggat för idag! Eller, kanske, kanske att jag pluggar lite sen. Får se. Men nu har jag fixat en kopp te, lite jordgubbar och sega chokladrutor som jag bakade igår så nu tänkte jag kolla lite serier som jag har missat under veckan för jag var tvungen att plugga.
Ikväll får vi se vad som händer, kanske att jag träffar Becca :)




Kakor i fina burken!


Fredag

Äntligen fredag idag! Unnade mig en skön sovmorgon i morse så nu är jag pigg. Jag åt en stor frukost och gjorde mig i ordning. För en timme sedan gick jag ner till centrum och till banken. Sen satte jag mig på bibblan och där sitter jag nu och jobbar med mitt projket. Det är inte långt kvar nu och det är inte så mycket som ska ändras men jag kommer nog sitta här i några timmar för att få så mycket som möjligt gjort. Sen ska jag hem igen för att äta lunch och plugga engelska. Sen i eftermiddag vid 17 tänker jag stoppa plugga för idag!


Bra dag

Idag har jag haft en bra dag. Fick mycket gjort i skolan, köpt dator, pluggat lite till, varit på bio med kusin Elsa, pratat med Jenny i telefon och fixat nya datorn. Jag och Elsa såg "Nowhere boy" den var jättebra och jag rekomenderar den starkt. Jag är helt kär i min dator, den är superbra! Nu ska jag fixa mig för sängen och kolla på "The Hills". Imorgon unnar jag mig en liten sovmorgon till 9.00 :)


6:e maj 2010

Torsdag idag och jag är riktigt trött. Men jag är uppe, ätit frokust och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan gå till bussen. Jag gick inte  och la mig förens vid 01.00. Jag satt uppe och pluggade och sen tog jag bort alla saker på den här datorn. Idag ska jag nämligen köpa mig en ny!! Äntligen, den här så stor och klumpig. Men jag visar sen :). Intervjun igår gick bra, jag fick jobbet :). Kommer jobba där några gånger innan sommaren och jobba tre veckor i rad sen, sedan får vi se om det utvecklas till något heltidsjobb vilket kan vara skönt om det gör. Snart ska jag bege mig till bussen där jag antagligen kommer att sova i 45 min innan jag är framme i slussen. Sen blir det skola till 13.30, sen, datorköp, möta upp kusin för vid 18 ska vi på bio.
Härlig torsdag.


Mycket på schemat

Dåligt uppdatering men igår hade jag inge lust att skriva, så blir det ibland. Idag har jag mycket saker som ska göras, har bockat av två saker och nu är det tre stora saker kvar. Jag har varit i skolan och haft internationell ekonomi, sen jag har klippt mig. Det var ganska risigt och ganska mycket åkte av, nu sitter jag hemma hos mamma och har precis ätit lunch. Ska plugga nu en halvtimme innan det är dags att åka till till stan för att lämnan CV till en affär och sen gå vidare till en annan där jag har en intervju kl. 15.00. Efter det är det barnhämtning som vanligt och idag sitter jag till 19.15 så jag vet inte när jag kommer hem.
Ha en fortsatt trevlig onsdag!


Måndag

Nu vecka, nya tag. Sitter i skolan nu och ska plugga psykologi och svenska. Vädret ute är sol men fortfarande ganska kallt, jag hoppas det blir varmare så man kan gå ut en sväng vid lunch. Sedan blir svenska och barnpassning innan ger mig hemåt för att plugga.
Ha en trevlig måndag!


Mösspåtagning



Jag


Jag, Hanna och Matilda


Jag och Matilda


Jag och Jessica

02-05-10

Solen lyser utanför fönstret men jag sitter inne och pluggar, suck. Men det är inte långt kvar nu, fem veckor. 5 veckor och jag är sedan fri. Det ska bli underbart! Veckan som kommer kanske bjuder på jobberbjudanden, inköp av ny dato, klippning och som vanligt- skola och barnvakt. Inte helt fel. Resten av dagen ska jag nu plugga, kanske att jag tar en promenad, vore skönt.


Lördag

Åh, förkylningen vill inte ge sig utan har nästan blivit sämre. Inte kul! Idag har jag inte gjort mycket, åkte till pappa vid 14 och sen firade honom eftersom han fyllde år förra veckan. Vi åt väldigt god mat och tårta till efterrätt. Nu sitter jag på mitt rum och tänkte sätta på en film, det är typ det jag orkar ikväll. Igår hade jag det vldigt trevligt. Jag och Meleat åkte in till stan och åt mat innan bio och sen handlade vi lite godis. Vi såg The ghost writer, den var helt okej. En spännande thriller. En film att se helt enkelt.
 

Bild från google


RSS 2.0