Bilder

Här är några bilder från London resan, fler kommer


Från flygplanet

Alexandra palace


Picadilly cirkus


Jag i chinatown


Marielle och Hanna


Hanna och Jenny


Big ben

Onsdag

Nu är jag hemma från en rätt meningslös dag. På onsdagar har vi inga lektioner utan bara workshops men det är rätt skönt. Men nästan alla lärare var borta idag så jag läste lite i min eng-bok. Sen pratade jag med min handledare i projekt och sen skrev jag lite på projektplanen. Sen åkte jag och jobbade, hämtade bara lillkillen idag. Så nu är jag hemma och äter lite middag, sen ska jag försöka läsa lite till innan Grey's anatomy börjar idag!! Jag har längtat efter den serien.

Ha en mysig kväll

Hemma

Nu är jag hemma från London. Jag har haft det otroligt bra. Det har varit hur mysigt som helst. Jag och Hanna har hunnit med mycket under dagarna. Vi har träffat våra vänner och varit turister. Men jag lägger upp bilder imorgon för mitt internet krånglar ikväll. Och jag är otroligt trött.
Vi hörs. <3

LONDON

Idag åker jag och Hanna till London!! Äntligen! Men först blir det skola till lunch, sen åker jag och hon till centralen för att ta flyggbussarna. Jag kommer inte skriva något när jag är där. Jag ska bara njuta av tiden jag har med mina underbara vänner!! Kommer bli så sjukt kul!!


London 24-29/9-09 <3

Onsdag

Idag har det varit en bra dag. Jag har haft studiedag. Tog lite sovmorgon, till halv 10. Sen jag har hunnit med en del, jag har städat, pluggat, jobbat och nu ligger alla saker jag ska ha till London på min säng. Känns bra at veta att jag har fixat allt tills imorgon. Har växlat pengar också så nu jag kan åka när som helst! Det blir skola imorgon på förmiddagen i alla fall. Sen åker vi in till centralen och tar bussen till skavsta.
Shit, jag kan inte stå sitta här hemma! Det ska bli så himla underbart att träffa Marielle och Jenny igen efter 4 veckor. Det är det längsta vi har varit ifrån varandra på 2 år. Jag spricker av glädje bara av tanken :)
Jenny och Marielle i mars

Snygga skor

Är inte det här skorna supersnygga? Det är tyvärr inte mina, det är Jennys. Jag hämtade lite kläder till henne och skorna. Jenny, om det hade varit en storlek större hade jag typ tagit dem. hehe, jag bara skoja. Du får dem på fredag :)



skola, stan,fika

Hej! Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Var i skolan från 8.30- 13.00 Jag började med kultur och idehistoria, men eftersom jag såg filmen igår kunde jag sätta mig med frågorna direkt och det klar med det, skönt. Sen gick jag till min handledare och pratade projekt. Har ingen aning om vad jag ska göra bara, men jag ska tänka på det nu när jag är i London. Sedan pratade jag med två andra lärare. Efter skolan åkte jag till Jennys mammas jobb för att hämta saker som Jenny ska ha. Efter det åkte jag till stan och fixade lite som behövdes fixas.

Köpte leggings på gina tricot
Strumpbyxor från H&M
Växlade pengar
En ny mascara från maybelline

Jag hoppas den är bra :)

Efter stan mötte jag upp Andrea och vi tog en fika. Nu har jag kommit hem och är hungrig, hittade lite choklad men ska snart fixa lite mat.

Planerat

Nu ska jag sova. Sedan jag kom hem har jag chattat lite med Jenny på msn. Vi har börjat planera vad vi ska göra i London, massa mys! Sen har jag pluggat. Jag har precis kollat klart på 300 som vi ska diskutera imorgon på Kultur och idehistoria. Imorgon ska jag även prata med en lärare om projektet. Måste få lite ideér nu innan London och eftersom det bara är halv dag imorgon måste jag göra det så fort som möjligt. Sen på onsdag är det hel studiedag. Den går åt till plugga men även för att packa. Det är inte långt kvar nu! I skolanlog jag nästan hela tiden idag för jag vet att snart sitter jag på bussen till skavsta på torsdag. Och gissa om jag längtar?

Men jag är inte riktigt där än, först måste jag plugga några dagar till.
God natt!

Godmorgon

Måndag igen men det känns ju bra för nu är det inte långt kvar!! Men jag är trött idag, efter jag hade pratat men mina vänner var jag tvungen att plugga ett tag. Är nästan klar med svenskan i alla fall. Ska snart fixa mig lite till sen måste jag förbi doktorn, måste dit för återkoll. Sen är det skola som gäller, från 12.20 till 15.30 sen blir det jobb. Efter det måste jag hem och plugga. Suck.

Ha en fin dag

3 Dagar Kvar!

Just nu...

Mår jag riktigt bra!! Jag har precis pratat med mina underbara vänner som är utspridda över världen. Första chattade jag med Jenny på msn, alltid lika kul!!, sen har jag pratat med Annika på skype en timme. Fy vad det är kul att prata med henne, vi fulmmar bort oss totalt varje gång. Sen loggade marielle in på msn och vi alla fyra har en konversation. haha, flummig om något!

Dagen idag har varit bra. Bion var bra och mysig. Jag bara älskar såna filmer. Efter att den var klar åkte vi till Slussen där jag mötte upp Elsa. vi gick på stan i några timmar, men jag köpte inget. Åkte sen vidare till mamma och checkade in via nätet, så nu är det gjort. Åkte hem till pappa och pratade med mina vänner sen jag kom hem vid 19.00. Nu måste jag försöka plugga, har en del att fixa innan skolan imorgon. Men som tur är, är vi lediga halva tisdagen och hela onsdagen. Sen är det torsdag och då åker vi!!!

Men nu, svenska!


Saknar er! <3

Ponyo

Godmorgon! Idag är det lika härlig väder som igår. Underbart. Om en timme ungefär ska jag åka till sickla och möta upp mina kusiner Malin och Ellinor, vi ska se på bio. Vi ska se en japank animerad film som heter Ponyo. Jag älskar Hayao Miyazaki och hans filmer. Det är så underbara och härliga. Han har blandat gjort Det levadet slottet, Min granne totoro och Spirited Away. Har du inte sett de så gör det :). Efter filmen ska jag hem till mamma och cheka in för resan till London, det är bara 4 dagar kvar nu!!!
Nu måste jag göra mig iordning


Ponyo. Bilden från google.com

4 dagar kvar


Djurgården

Jag och Meleat hade det underbart på djurgården idag. Det var så himla fint väder. Vi flumade och fikade i gräset




Stockholm



Jag

Meleat

Alla bilder tagna av mig

Lördag

Jag kom inte i säng förens 02.30 igår så jag vaknade ganska sent. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag träffa Meleat, lite osäkert vad vi ska göra men vädret är underbart vi iadg så vi blir nog ute någonsatns, en lång promenad kanske.

Ha en mysig lördag!

Helg

Det är så himla skönt att det är helg. Just nu är jag hemma hos pappa och sitter och kollar på CSI NY på kanal 5. Ikväll är det är typisk hemmakväll men jag är så trött att det bara är skönt att vara hemma och ta det lugnt.
Ikväll klockan 22.00 i SVT är det Dirty Dancing. Patrick Swayze dog för några dagar sedan och han hade en av huvudrollen i filmen. Jag älskade filmen från första gången jag såg den så jag lär se den idag idag :)
Nu ska jag snart fixa lite te och så blir det Ben&Jerrys!! mums

Bilden från google.com

Godmorgon fredag

Idag är det fredag, äntligen. Jag hade så himla svårt att gå upp i morse. Men nu sitter jag i skolan och har filosofi. Vi har som ett prov, men man kunde ha svarat på frågorna innan och typ bara lämnat in det idag. Jag skrev mina svar igår så jag är klar, ska bara läsa igenom och se om jag vill ändra något annars är jag klar. Så nu sitter jag och läser, sen ska jag nog göra lite psykolgi. Men det är inget stort.
Skolan håller på till 15.30 men efter lunch har vi bara workshop så jag kanske går lite tidigare för att jag ligger nu bra till när det kommer till läxor så jag kan gå hem och njuta av att det är fredag.

Söta Elsa och Tulle i söndags. Taken by me.

En läxa mindre

Nu har jag suttit med filosofin sedan jag kom hem vid 20.00. Är äntligen klar med den. Känns skönt. Barnvakten gick bra, försökte sätta mig och plugga lite där men det fick jag inte. Jag skulle vara med och måla. Så vi satt och pysslade ett tag, det var roligt. Det var så himla längesen jag målade med vattenfärger, haha. Men det var kul. Sen fick jag sitta och fixa tjejernas hår. De båda ville ha håret fullt med flätor. Hehe. Men just nu är det skönt och samla in lite extra pengar innan London!! En vecka kvar nu!!! woho! Men innan dess är det plugg som gäller.
Nästa vecka är i alla fall inte lika jobbig som den här, tack och lov.
Nu ska jag äta lite Riesen godis och skriva psykologi, sedan ska jag ta bort nagellack och gå och lägga mig!


Taken by me.

7 Dagar kvar

Tordag

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Den börjar 10.10. Jag kom till skolan tidigare för jag brukat träffa min handledare, men vi hade inget så jag sitter här just nu. Borde plugga lite innan lektionen, har ju en del att göra. Jag är i skolan till 16.00 sen ska jag jobba igen. Jobbar till 19.00 sen är det hem och plugga. Skönt att veta att det är fredag imorgon!!

Ha en bra torsdag!

Onsdag

Idag är jag trött. Hade svårt att gå upp i morse men jag kom i tid och har fått mycket gjort iskolan. Skolan var så kall idag att ag frös hela tiden, det är inte så skönt att gå och spänna sig hela tiden. Men det var riktigt kallt att jag hade halsduken på mig hela dagen. Efter skolan var det barnvakt som gällde. De var snälla idag och lät mig plugga lite. Slutade vid 18.00 och åkte hem. Nu har jag satt på mig mjukisbyxor, sockor och en varm skön tröja, så nu fryser jag inte. Har ätit också, jag var jättehungrig.
Borde egentligen plugga nu men jag måste bara ta en lite paus, jag gör inget annat än pluggar känns det som.
Nu ska jag kolla på vänner, sen blir det nog plugg.


Taken by me.

8 dagar kvar

Middag hos morfar

Nu har jag varit duktig och pluggat nästan hela tiden. Tog en paus tidigare för att gå ut och fota. Nu är jag klar med skolan för idag. När mamma kommer hem ska vi åka till morfar och äta middag där. Han mår bättre idag i alla fall, skönt! Det har varit svårt att koncetrera mig när man alltid har i tanken att han inte mår bra. Men snart ska vi dit och det ska bli kul att träffa honom.
Jag ska sätta på mig lite skönare kläder och göra mig klar för att åka.

Ha en bra kväll!

Höst

Vädret utanför fönstret är hu underbart som helst. Solen skiner och det är varmt. Jag sitter hemma och pluggar. Hade skolfoto idag vid 9.30. Sen vid 11 hade en tid hos doktorn, måste äta tabletter i 10 dagar nu, tre gånger om dagen och inte vid måltid. Tog den för en stund sedan så nu måste jag vänta en timme innan jag får äta. Är så hungrig. Jag har en lektion kl 14.00 men jag pratade med läraren och behöver inte komma till den. Så nu blir det plugg för hela slanten. Har lite att göra. Sen hade jag tänkt att gå ut och fota lite. Man kan inte plugga hela tiden.


Taken by me.


Sitter och

Lyssnar på musik. Borde plugga men kan inte koncentrera mig. Mamma är inte hemma, hon är hos morfar som inte mår bra, lilla morfar bli bättre <3. 
Skolan gick okej. Det är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja, och så kommer tankar ivägen och man gör inget istället. Hm, inte bra. Sen jobbade jag. Tjejerna var galna idag men det är härligt, att få släppa allt och låta fantasin tar över. Det är så himla härligt tycker jag.
Nu måste jag verkligen försöka fokusera! 
 
Taken by me.

Måndag

Så var det måndag igen. Snart ska jag åka till skolan och ha två lektioner. Sen blir det jobb som gäller. När jag kommer hem måste jag plugga. När jag inte sover, äter eller är i skolan pluggar jag. Jag har inget liv känns det som. Men igår fick jag saker gjort ialla fall. Det var tänkt att jag skulle se MTV VMA men jag orkade inte. Istället satt jag och skypade med Annika som är i USA. Det var kul. Sen satt jag och pluggade med tvn på. Men det gick bra i alla fall.

Nu. skolan

10 dagar kvar

Man är som svagast när man är ensam

Jag sitter hemma hos pappa och väntar på att klockan ska bli 02.00 för då är det Video Music Awards. Den vill jag se! Pappa kommer hem imorgonbitti (han har varit i Grekland en vecka) så det blir kul att träffa honom igen. Jag har ju sovmorgon så jag hinner träffa honom ett tag innan det är dags för skola. Jag känner inte för skola imorgon. Helst vill jag sitta på planet till London där min älskade Jenny och Marielle är!!
Helgen har varit bra, men jag har ändå inte mått bra. Jag tänker på det jag inte borde tänka på och då blir jag bara ledsen. Just nu känner jag en väldigt ensam. Men tanke på att de tre av mina bästa kompisar känner jag mig ensam. Kompisar hemma har alltid mycket att göra.
Det här blev jätteflummit...

Dagens planer

Idag ska jag till min moster, Lotta, min kusin Johanna har fyllt år i veckan och vi ska fira henne. Vi ska dit vid 1 så jag måste snabba på. Vi ska först äta lunch och sedan blir det fika och prat om New York. Åh, vad jag längtar dit nu! Inte längtar kvar.

Nu måste jag verkligen springa.


Taken by me.


13/9

Nu är det söndag, bara en dag till ledigt. Eller jag är ju inte ledig, har massor av läxor som behövs göras under söndagen. Tjejmiddagen var jättekul. Vi åt god mat, hade kul och spelade spel. Det var väldigt lyckat. Grattis än en gång Becca! Nu är jag nästan klar för sängen och ska gå och lägga mig. Idag blir det sovmorgon!

God natt!

Hemma

Nu är jag hemma från kusinerna. Jag och Ellinor hade myskväll igår. Vi åt middag, spaghetti med köttbullar. Sen busade vi lite och sen blev det film mys med godis och popcorn. Imorse gick jag upp vid halv 9 (jag brukar inte gå upp så tidigt på helgen) men jag skulle följa med Elsa och kolla på när hon red. Jag har ridit förut men slutade i 9:an. När jag såg henne rida blev jag själv suppersugen! Hon var jätteduktig! Hon som ägde hästarna hade även fyra hundar. 2 valpar och två vuxna! Så söta. Så när jag inte kollade på Elsa satt jag med Ellinor och myste med hundarna. Hade inte med mig kameran så det blev inga bilder tyvärr.

Nu måste jag plugga innan jag gör mig i ordning inför Rebeccas fördelsedagsmiddag.

Ha en härlig lördag

FGIF

Vad trött jag är! Satt och pluggade hela kvällen igår. Har fortfrande saker att göra menmen. Jag har redan duschat, ätit frukost och sminkat mig. Behöver inte gå förens om en halvtimme. Sen blir det skola 8.30-15.00. Efter skolan blir det direkt till mina kusnier på värmdö. Jag ska vara barnvakt till Ellinor 6 år. Vi kommer ha så mysigt.

Nu ska jag packa klart och kolla lite på MTV innan det är dags att gå ner till tåget.

Ha en fin fredag

Plugg, plugg och plugg

Åh, vad jag är trött. Från jag kom hem från skolan vid 17.00 har jag bara pluggat och är inte klar. Jag har fortfarande Eng C och filosofi att göra. Jag hoppas på att det går snabbt, tänkte fixa mina naglar sen. Ta bort det gamla lacket och måla nytt.
Nu blir det te och mer plugg!


Gattis!!!



Idag fyller min bästa kompis Rebecca 18 år!! Hurra hurra hurra! vu har känt varandra sedan 3:an och firar alltså 10 år tillsammans!! Woho!

Grattis vännen <3

09-09-09

Idag fyller min kusin Johanna 12 år. Grattis! <3

Dålig bild men det är den enda jag har. Johanna till vänster.

Ändrade planer

Det blev inget jobb idag. Ett av barnen var sjukt så jag bestämde mig för att träna istället. Skolan gick bra. Vi har inga lektioner på onsdagar, utan tiden är till för att man ska kunna göra sina läxor och sen kan läraren boka tiden efter lunch och ha en lektion där om de vill. På förmiddag fick jag mycket gjort, både psykologin och Engelska D. Efter lunch hade vi psykologilärare bokat så vi hade en liten diskussionsen var skolan slut. Jag åkte hem till pappa och hämta kläderna och tränade en och en halv timme, känns skönt.
Nu sitter jag och äter lite mat, ska snart plugga lite och sen kommer mamma och hämtar mig, bor hos henne ikväll. Pappa är bortrest så nu vill jag ha sällskap.

Ha en bra onsdagskväll <3


Onsdag

Godmorgon. Sovit gott? det har jag, men inte så länge dock. Menmen. Snart är det helg! Idag är det skola från 8.30 till 14.10. Jag blir nog kvar i skolan en timme innan jag ska iväg och jobba. Dags att hämta barnen igen. Nu äter jag frukost, flingnor med solroskärnor och ett ägg. Det borde räcka innan det blir lunch.
Bilden är från 30 maj. Då klassen åkte till Ålö. Taken by me.

Mys

Jag har haft en riktigt mysdag. Skolan gick bra, började 8.30 till 15.10. När skolan var slut vi jag till tunnelbanan och började åka hem. Vid t- centralen hoppade Meleat på tåget och vi åkte hem till mig. Vi flummade och bara myste. Vi åt god mat och såg på "Juno" Det var länge sen jag träffade henne så det var riktigt mysigt. Vi hade en del att ta igen! Nu äter jag lite kakor och ska snart börja plugga lite, ska bara läsa lite så tar jag läxorna imorgon i skolan.

Jag önskar

Jag önskar jag var på väg till London nu
Jag önskar att det var den 20 november då New Moon kommer
Jag önskar det var höstlov då jag är i New York
Jag önskar det var sommar. Att det är varmt med massa underbara människor omkring
Jag önskar jag var med annika nu
Jag önskar man kunde gå tillbaka i tiden och fixa allt som behövdes fixas
Jag önskar det var mindre i skolan och man slapp stressa


London 2008. Taken by me.

Jag önskar så mycket. God natt!

Dagens



Tunika - Indiska
 Blå Strumpbyxor - h&m
Converse


Godmorgon

Måndag idag, känns ändå helt okej. Idag börjar jag 12.20 men åker nändå in vid 11 så jag får lunch. Har inte så myckt här hemma. Efter skolan blir det jobb som vanligt. Alla pengar jag tjänar lägger jag undan till London, det är inte långt kvar nu. Chattade med Jenny igår också, det var kul. Hennes mik slutade fungera så det blev msn istället. Men så fort hon har fixat den blir det skype igen.

Nu måste jag göra mig i ordning och packa väskan! Ha en bra måndag

Saknar

Så var helgen slut. Jag har mest bara gjort tråksaker, pluggat, tvättat och tränat. Det blir mycket plugga denna vecka, jag har fått lite gjort men har fortfarande en del att fixa.
Jag saknar att man inte kan sitta ute på kvällarna utan att frysa. Jag saknar solen och värmen.


Jag i början av sommaren. Tagen av Jenny. <3

Söndag

Söndag idag, helgen går så fort att man inte hinner med allt man vill göra. Dagens schema är plugga och träffa Meleat och Andrea senare idag. Har inte så mycket att plugga, bara engelska. Jag har ju både engelska C och D så det blir massa läxor.


Tagen förra sommaren. Marielle är på bilden.

Nörd som jag är!

Jag är en riktigt nörd när det kommer till " The Twilight Saga" och kan inte vänta tills New Moon har premiär den 20 november! Jag älskar böckerna och vet inte hur många gånger jag har sett filmen! 

Bild:http://www.thetwilightsaga.se/

Vad tycker du om twilight?


Lördags godis

Nu har jag både tränat och pluggat. Blev av med lite plugg i alla fall. Resten får jag ta imorgon. Nu tänkte jag njuta av att det faktiskt är lördag med lite godis och skvaller.
Smågodis och "Veckans nu"

Lördag

Idag är det lördag och inte mycket är på schemat förutom plugga. Kanske ska jag till mina kusiner ikväll. Vi får se. Jag ska även försöka komma iväg till gymmet och träna lite. Jag skulle ha gjort det i torsdag men jag var i skolan till kl 17.00 så jag orkade inte. Men idag ska jag försöka komma iväg.

Ha en myig lördag

Fredag

Vad härligt med fredag! Jag har kommit hem till pappa nu och hunnit äta. Har satt på mig mjukiskläder och tänkte slänga mig framför tv:n och bara ta det lugnt. Har haft lite huvudvärk denna vecka som har varit så det bir en skönt hemmakväll helt enkelt. Veckan har varit bra, mycket i skolan så det blir en del plugg i helgen! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt imorgon så man kan ta det rikitgt lugnt en dag i alla fall.

Nu ska jag fixa lite småsaker innan det är dags för lite choklad! mums!

Om 3 veckor

Om exakt 3 veckor kommer jag vara i London! Vad härligt att gå runt på Londons gator och framför allt träffa Jenny och Marielle!! Jag åker dit med Hanna. Jag känner på mig att vi kommer ha det jättebra tillsammans :).



Jag saknar er! <3

Torsdag

När man går i gymnasiet blir det ens liv. Idag har jag varit i skolan från 9.30 till 17.00!! Jag är helt slut Jag och mina kompisar var de sista eleverna kvar i skolan. Lärarna var kvar för idag är det föräldrarmöte. Vi hade ett grupparbete att göra klart tills imorgon. Nu är det klart, ska bara sätta ihop alla delar. Men nu är jag hemma och ska fixa lite mat. Jag är trött så jag orkar inte ställa mig och laga något. Får se vad som finns hemma. Efter maten blir det tyvärr mer plugg. Jag måste läsa i min eng. bok och svaar på lite frågor.

Ha en bra kväll!

Dagens


Linne- lånat av Jenny
Jeans- Forever 21
Några armband


Halsband- ifrom av änglavingar- NK

Onsdag

Idag var det skola från 8.30 till 14.00. Vi hade dock inga lektioner. Jag går i en kunskapsskola där man har workshops. Det är nytt för i år för min skola (Internationella Kunskapsskolan) att ha workshop där man själv bestämmer vad man vill göra. Men jag kom dit vid 8.30 för att försöka fixa min kod, så nu kan jag gå in på datan i skolan! Fick lite småsaker gjorda, vilket var skönt. Sen hade vi Eng C. Lärarna kan om det vill planera ett pass på workshopen och eftersom vi inte hade något igår hade vi det idag istället. Efter passet var jag kvar en timme innan jag skulle jobba, hinner inte åka hem på en timme så jag plugade lite till. Sen var det jobb från 15.30 till 18.00. Så nu är jag hemma och ska plugga lite, läsa våran engelska bok, "To kill a mockingbird" och göra lite psykologi. Har lite ont i huvudet så jag ska börjar på en gång så jag kan ta det lugnt sen.


To kill a mockingbird.

Jag behöver ...

Jag behöver en design, därför är jag med för att tävla om denna



 Allt ni behöver göra är att gå in på Jessicas blogg, http://designbyjessica.blogg.se/ och var med och tävla du också! tävlingen hittar du här http://designbyjessica.blogg.se/2009/september/utlottning-2.html#comment 


Vad blir det för mat?

Jag är hungrig nu. Jag slutade vid 15.15 då jag åkte direkt till Sl centret vid centralen och tog en nummerlapp. Flera hundra nummer innan det är min tur så jag gick till de andra som ligger vid pendeltågen. Det vara "bara" hundra nummer tills min tur så jag stannde där. Efter en timme var det min tur. Så nu har jag fixat det.
Dag har varit bra. Gymmet var okej. Jag har inte gymmat sedan sommarlovet bröjade så det var skönt att träna igenom kroppen på allvar. Sen var det skola som gällde. Hade en lektion. Jag kom lite tidigt så jag passade på att prata med Leah som har koll på allt. Jag ville kolla att jag hade tillräckligt med poäng. Det hade jag. Så nu är det bara datorinloggningen som ska fixas men det får jag fixa imorgon.

Nu är det dags för att laga mat, mamma är inte hemma på några timmar så jag får se vad jag hittar på.


Marielle i skolan innan sommaren, hon är ju i London nu.

Tisdag

Godmorgon. Idag har jag sovmorgon till 14.00. Men det ska inte slöas för det. När jag har ätit upp min frukost ska jag åka till gymmet och träna. Sen får jag se om jag hinner plugga lite innan det är dags att börjar röra sig till skolan, det tar ju ändå ett tag. Efter skolan ska jag nog hem och plugga lite, det är bara småsaker som ska bli klara. Måste även fixa mitt sl-kort. Det får göras efter skolan.

Ha en härlig tisdag!

RSS 2.0