Julpynt

Igår julpyntade jag hemma hos mamma, här är lite från mitt rum. Älskar allt som har med änglar att göra så ängeln i fönstret är ett måste varje år. Tycker rummet blir mysigt med allt julpyssel. Lilla tomteflickan fick jag av Andrea för 2 år sen tror jag, den hänger i min hylla. Jag fixade även glitter runt min gardinstång och glitter runt sängen, jag gillar julen för att den är mysig, men fortfarande en ganska orolig tid. Jobbigast var nog förra året, men det orkar jag inte gå in på...

Mitt rum.

Sista november

Imorgon är det 1 december och 24 dagar kvar till jul. Tiden går så fort att jag inte hinner med. Idag var det skola en timme. Hade en lektion och vi fick en uppgift, men jag hade börjat skriva på det men det hade tydligen inte kommit fram, sen skulle jag inte ha några mer lektioner så jag åkte hem och skrev klart uppsatsen. Nu är den i alla fall inne. Sen jobbade jag vid 15.30-18.00, åkte förbi posten på vägen hem, min klänning hade kommit och jag är nöjd :). Nu borde jag egentligen plugga men jag har huvudvärk så jag ska nog ta det lugnt och försöka lägga mig tidigt.


Taken by me.

Tid

Tiden går så for att jag inte hinner med. Just nu känns allt jobbigt. Jag orkar inte bry mig på samma sätt, allt får gå som det går. Jag känner mig tom, känns som alla mina känslor bara försvunnit och har jag gått vilse. Jag har mått dåligt till och från men den här gången vill jag bara ge upp. Jag har ingen ork. Inte ork at vilja att saker ska vara bra längre. Jag ser vänner runt omkring mig och undrar om jag verkligen är värd de, är förtjänar bättre. De förtjänar någon som är glad och som inte vill gömma sig. Vill bara fly undan allt, men det lönar sig inte. Inte i längden...

Secondhand Serenade- It's not over

Första advent

Idag är det första advent och julen närmar sig. Jag har tagit en väldigt sjönt sovmorgon men nu är jag uppe och har ätit frukost. Nu ska jag försöka plugga i 2 timmar innan jag åker iväg på ett pilates pass vid 3. Efter det kommer Becca hem till mig och vi ska äta tidigt middag för sen vid 6 ska vi på bio, hon har inte sett New Moon och det gör inget om jag inte ser den igen :P Sen när jag kommer hem ska jag julpynta också :).


Bild från google


Idag inviger

jag mina nya knästrumpr från Odd Molly. Den är jättesköna och varma. Det kommer användas i vinter. Jag fick de av mamma för några veckor sen :).







Fick även en ny talva idag :)

Godmorgon

Idag är det grått och regnigt ute, känns som det alltid är det nu för tiden, men snart är det jul och då hoppas jag på lite snö ialla fall. Jag har precis ätit frukost  och ska snart sätta mig i bilen med mamma och åka och träna. Har inte tränat på ganska länge, hhar inte kunnat med min arm men nu känns den bra så jag ska köra ett "shape" pass. Har inte varit på ett sånt pass förut så jag hoppas det är bra. När jag kommer hem ska jag börjar med alla fakta böcker jag har till mitt projekt, det har legat där ganska länge, jag måste ta tag i mitt projekt. Sen ska jag även försöka hinna med lite bakning.
Imorgon är det ju första advent, så måste jag julpynta också. Det har jag som tradition varje år, alltid på första advent åker allt upp :).

Ha en bra lördag!

"Jag bor i ett hål i marken"

Nu är jag hemma igen. Hela kvällen var väldigt lyckad och vi delade många skratt på Kvateret Skatan. Vi började som sagt vid Ellora, en indisk resturang vid honsgatan. Väldigt god mat och mysig stämming. Efter att ha suttit och pratat, ätit och skrattat gick vi ner till Rival och föreställningen ägde rum. Showen, som var ca 1 timme och 20 min, var hur kul som helst. Jag har sett serien på DVD och de spelade ju faktiskt in de på Lidingö, nära min skola. Showen var i alla fall väldigt kul och det var härligt att få skratta igen. Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig tror jag, jag ska upp vid halv 11 för att åka och träna.



Sov gott!

Off I go..

Nu åker jag till stan för att möta upp min moster, kusin, mamma och några till, vi ska äta middag på Ellora, en indiska resturang och senare ska vi gå till rival och kolla på Kvateret Skatan. Det ska bli jättekul efter en dag med plugg.

Ha en fin kväll! <3

FREDAG!!

Idag är det fredag, äntligen. Imorse när jag vaknade kände jag mig förkyld och eftersom vi bara skulle ha eget arbete på lektioner idag stannade jag hemma. Nu har jag suttit med filosofin hela förmiddagen och jag är klar. Känns jätteskönt. Nästa vecka ska han får läsa igenom den och ge mig feedback men det känns skänt att ha skrivit första utkastet. Nu ska jag ta mig en liten paus och sedan fortsätta med psykologi. Även om man är hemma måste man plugga på.


Jag just nu.

11-26-2009

När jag vaknade var det sol ute men den försvann under dagen. Skolan gick okej, gick hem tidigare för mattelärarna var i skolan och jag behövde hjälp. Så jag åkte hem och nu har jag varit hemma ett tag. Ska snart sätta igång med plugget men tänkte bara kolla klart på One tree hill. Jag måste nog plugga hela kvällen för att hinna bli klar med alla uppgifter vi har. Så det är bara att sätta igång!


Bild från förra somaren.

Grey's anatomy

Sitter och kollar på Gre's Anatomy med en kopp te. Satt i skolan till klockan 15.00 sen var det dags att åka och hämta barnen. De ville inte riktigt gå därifrån så det tog lite tid att få hem de. Men väl hemma tog vi det lugnt och jag lagade pasta. Jag kom hem vid ungefär 19.00 och sen dess har jag pluggat filosofi. Det går okej men jag vet inte riktigt om det är rätt, men egentligen finns det inge rätt och fel inom uppgiften, det är hu man själv tolkar den. Ojojoj, jag har läst för mycket filosofi för ikväll...

I skolan

Nu sitter jag i en soffa i skolan och pluggar. Eftersom vi inte har några lektioner idag är mina kompisar hemma och pluggar men jag har ingen arbetsro hemma så jag åkte till skolan. Men det är skönt att man kan ta med sig sin egen dator i alla fall så jag kan sitta ifred. Sitter i alla fall och gör lite psykologi, det blir den sista inlämningsuppgiften i ämnet då det är en 50- poängs kurs. Men jag har valt psyolgi B till våren. Men vi ska i alla fall skriva en uppsats och jag har precis börjat. Kommer nog inte bli klar med den idag men jag har i alla fall börjat med den. Den ska vara inne nästa fredag så jag har lite tid på mig.
Nu ska jag fortsätta och sen ska jag äta lite lunch.

Ha en bra onsdag!

skola och blåbärspaj

Efter att ha haft väldigt svårt att gå upp i morse tog jag mig i kragen och åkte till skolan och gick på mina lektioner. Allt var som vanligt, mycket att göra och lektioner med mer uppgifter. Efter att ha slutat vid 15.30 åkte jag hem till Andrea och möttes av en lapp på hennes dörr. Den var till mig där hon hade skrivit att hon var ledsen att hon inte hade tid att åka in till stan för att fika men när jag öppnade dörren möttes jag av ljus och färdigbryggd te. Vi satt och åt mackor och sedan blåbärspaj med vaniljglass. Mycket mysigt. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, och jag hjälpte henne med en uppgift.
Kom hem för inte så länge sen. då var det bara att ställa sig och göra middag. Nu har jag ätit och ska snart fixa lite te. Imorgon blir det skola och då måste jag jobba jobba jobba!



Dagens låt: Lykke Li - Tonight

Söndag kväll

Nu har jag precis skypat med Annika. Alltid lika kul! Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Jag saknar henne bara mer och mer men jag vet att när hon kommer hem kommer vi ha så kul tillsammans med Marielle och Jenny. Jag ser framemot det. Men det är ett tag kvar, ungefär 7 månader innan Annika är på svensk mark och jag får krama henne. Visst ser jag henne i webben men det är inte samma sak. Men jag längtar verkligen efter henne!!


Miss you babe!! <3

Mörkt

Idag är det väldigt mörkt ute. Det blev aldrig ljust idag. Men det kanske inte gör något, jag sitter inne och skriver på en uppsats i ämnet filosofi. Vi fick välja en frågeställning inom filosofi, det kan vara avd som helst. Jag tog frågan "Rätt och fel inom självmord" och har lånat hem några böcker om ämnet, och är hemskt att läsa det men väldigt intressant. Så för mig gör det inget att det är mörkt ute. Det blri ingen träning för mig idag, jag känner mig inte frisk och min arm gör fortfarande ont. vet inte om jag håller på att få feber, är hu varm som helst att jag till och med har öppat balkongdörren... Men nu måste jag jobba vidare.


Taken by me.

Låt

Den här låten kan jag lyssna på många gånger och jag tröttnar aldrig på den
Falling Slowly - Glen Hansard and Marketa Irglova


Min dag

Jag har verkligen tagit det lugnt idag. Känner mig väldigt svag efter sprutan igår så jag bestämde mig för att vara hemma och ta det lugnt. Men eftersom det var sol ville jag ut så jag gick en promenad och när jag kom hem igen fick jag ännu ondare i armen så sedan dess har jag bara slappat, legat i sängen och kollat lite på film och druckit te. Snart ska jag sätta på mer te och gotta mig med lite "algrens bilar", är ju ensam hemma så det blri en väldigt slapp kväll och så hoppas jag på att jag slipper armont i morgon då jag gärna vill träna lite. Efter så pluggar jag hela dagen, har inte riktigt bestämt mig.

Ha en fin kväll!

Sol!!

Godmorgon!
Jag har varit ett litet tag nu men det var skönt att få sova ut! Min arm gör ont efter sprutan igår. Jag hoppas det försvinner snart. Idag vet inte jag riktigt vad jag ska göra. Eftersom det är sol vill jag ut. Ska nog till stan och leta efter en halsduk, vill ha en till. Sen måste jag nog plugga lite. Har två uppsatser som ska in.

Ha en fin dag!

Klänning

Blev sugen på att  köpa kläder så jag gick in på ellos.se och fann denna klänning. Tycker den passar fint nu till vintern. Fint med skärp och stölvar!

299 kr.

pigg?

Jag är så himla trött. Vi kom inte i säng förens 3.40 i natt och jag fick sova 3 timmar, sen var det dags för skola. Skolan gick okej och jag tog min spruta så nu är jag väldigt öm i armen. Jag hoppas att jag inte blir för sjuk av det bara. Filmen inatt var underbar! Jag både grät, skrattade, kände sorg och lycka. Så himla obeskrivlig! Den följer mycket från boken och det rätta detaljerna. Jag måste se den igen!! Förhoppningsvis snart. Nu är jag hemma hos pappa där jag bor nu i veckan, ska lgga mig i sängen och slö kolla lite på tv, och så gör det inget om jag somnar ett litet tag.


bild från google.


Filmen

Nu är vi hemma och ska sova. Elsa ligger redan i rummet brevid och jag ska sova i 3 timmar sen måste jag upp till skolan. Men filmen var hur bra som helst. Jag älskar den och kommer se den många gånger innan den kommer på DVD. Den var så bra!!! Ville bara säga det, nu måste jag sova!

God natt! <3


Snart gäller det

Ikväll kommer den kvällen jag och min kusin Elsa har väntat på väldigt länge!! Snart ska vi åka in till kungsgatan och 21.15 börjar Twilight och 23.30 börjar New Moon! Det ska bli så sjukt kul att äntligen få se den, vi har väntat så länge.



Äntligen!!! <3<3

Torsdag

Sitter här i soffan med Elsa. Skolan gick bra och jag kom därifrån 16.30. Då mötte jag upp Elsa vid ropsten där vi köpte lite gott tills ikväll och köpte thaimat. Så gott. Nu sitter vi vid varsin dator och är lite osociala med varandra men snart ska vi vara sociala :). Skolan var okej, hann med lite i alla fall. Imorgon ska jag ta spruta. Hm, men det går nog bra.


Äntligen

Äntligen är dagen över, i alla fall det jobbigste. Imorse var det nationella som gällde, jag satt i 3 och en halv timme innan jag kände att jag var klar. Jag tycker att det var helt okej ämnen att välja på men jag kan inte säga att jag är nöjd. Jag, Matilda och Jesscia åt lite lunch och sen satte de sig med varsin gitar och vi satt och sjöng ett tag, mysigt värre. Sen drog jag, Matilda, Hanna och Bella till gamla stan och fikade ett tag. Vid 15.15 var det dags igen att hämta barnen, idag skulle de hem till mig. Så vi har bakat och lekt lite men nu är jag verkligen helt slut. Det blir nog inget plugg för mig ikväll. Igår började jag känna mig lite sjuk...ont i halsen och huvudvärk. Jag känner fortfarande lite krassig och är verkligen jättetrött.

Nej, nu ska jag göra lite te och bara ta det lugnt innan grey's anatomy!

Inför imorgon

Imorgon är det nationella prov i svenska för min del. Vi ska sitta och skriva i 5 timmar och jag har laddat upp..


Med choklad och dextro...


...och naturgodis (nötter), ett äpple och...


Och sist men inte minst Vitamin Focus!

Nu ska jag sova, behöver vara utvilad och pigg imorgon. Kommer även åka in tidigare så jag inte blir stressad.
God Natt!

Tisdag den 17-11-2009

Idag är jag trött. Jag har varit i skolan från 8.30-15.30. Jag och en kompis Isabelle hade håltimme efter lunch till 14.00. Vi hittade en soffa och somnade, det var hur skönt som helst men nu är jag helt slut. En lärare kom förbi och skojade lite med oss, sen försvann han. Han kom tillbaka 5 min senare och la en bok i min famn och säger "det ser bättre ut, det kommer en massa 9 klassare för att kolla på skolan" haha. Han är så himla rolig. Så jag sov en timme med en bok i min famn tills det var dags att gå till lektionen.
Nu har jag varit hemma ett tag, och ska snart gå till affären och köpa lite grejer till imorgon, då det är svenska nationella i 5 timmar så jag måste ha lite att äta och hålla mig vaken. Ikväll blir det även lite plugg, men jag ska lägga mig tidigt imorgon. Jag tänkte vara i skolan tidigare imorgon så jag slipper känna mig stressad.

Nu, Affären


Bild från i somras

Hjärta








All taken by me

Grå måndag

Så var det måndag och ny vecka. Denna vecka består av otroligt mycket plugg. Det enda roliga den här veckan är New Moon premiären på torsdag! Som jag längtar. Men innan torsdag måste jag tillbringa många timmar i skolan och ett 5 timmars långt nationell prov i svenska på onsdag. Så på onsdag kommer jag vara helt slut. Men måste tyvärr fortsätta plugga efter det.
Idag var jag i skolan vid 8.30. Hann med lite saker idag ialla fall, eller det jag hade planerat så det var skönt. Efter skolan var det dags för jobb, och idag fyllde rebecka 8 år. Det firade vi med lite kakor. Nu har jag varit hemma ett tag och känner av lätt huvudvärk, ska nog försöka gå och lägga mig tidigt ikväll för att känna mig stark tills på onsdag. Men imorgon är det ingen jättejobbig dag men jag kommer nog stanna i skolan ett tag efter jag har slutat.


Igår kväll. Taken by me


Lista...

Jag orkar inte plugga och jag har tråkigt så jag gjorde en lista...

JAG:
är singel: Ja 
saknar någon just nu:  Ja
är rädd för att bli övergiven:  Ja
svär ofta:  Inte så mycket som förut
sjunger i duschen: Det händer XD
är en morgonperson:  Hahah, kan jag inte påstå
är kär i kärleken: Har hänt 
skrattar åt mina egna skämt: När jag är otroligt tröyy  
äter snabbmat varje vecka:  Nej
vill ha barn:  Ja, i framtiden

HAR DU:
glasögon/linser: Läsglasögon, men behöver nog ha det mer
piercingar: I öronen
syskon: Tvillingbror
pojk/flickvän:  Nej
jobb:  Barnvakt
för många vänner: Kan man aldrig ha för många av!
rymt hemifrån: Bara från en förälder till den ena... 
bra självförtroende: Kan jag inte påstå
sagt jag älskar dig till någon:  Ja
varit kär:  Inte på riktigt
dumpat någon:  När jag gick i femman...
gjort något olagligt: Inget farligt
somnat i skolan: Har väl alla gjort?
brutit ett ben: Nej
tappat bort mig i min hemstad: Jupp
sett en fallande stjärna och önskat: Ja 
varit otrogen i ett förhållande:  Nej
sparat något från ett gammalt förhållande: Tror det  
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja, några gånger... 
en hemlighet som ingen vet:  Ja
struntat i ett prov: Tror inte det 
varit på en blind date:  Nej
sovit en hel dag:  Ja

BRUKAR DU:

titta dig själv i spegeln:  Bara på morgonen
ha ångest:  Ja
drömma mardrömmar: Ganska ofta 
försöka vara annorlunda: Det lönar sig inte 
klä dig i svart:  Något svart nästan varje dag
gå till kyrkan: Nej
hata folk:  Har väl hänt
lita på folk:  Ibland för mycket

VEM:
saknar du: Mina vänner
vill du döda: Ingen just nu 
rörde dig sist:  Sebbe
sårade dig senast: Andrea kanske? 
vill du vara som: Mig själv 
gör dig riktigt glad: Många, men just nu Meleat

SENASTE PERSONEN SOM:
sov i din säng: Elsa
fick se dig gråta: Öh, Det var länge sen någon fick se mig gråta, men det var nog Annika 
du delade en dricka med:  Becca
skrek på dig: Mamma
du fick sms från: Sebbe

HUR:

svarar du i telefonen: Hej, det är Philippa
mobilen: Typ samma, eller hallå
fördriver du tiden: Datorn eller ringer en kompis
tjänar du pengar:  Barnvakt
ofta bäddar du sängen: Nästan aldrig

En Regnig Söndag

Idag är det grått utanför fönstret. Inte så härligt kanske. Just nu ligger jag i min säng och vill helst ligga kvar här, men jag har mycket skola som måste göras innan jag ska träna. Ikväll ska jag i alla fall ha kvällen fri då jag ska skypa med Annika!!! Det är nästan alltid helgens roligaste. Under tiden vi pratar kan vi prata om allt mellan himmel och jord och skratta, vi skrattar alltid och det är härligt. Det är svårt att ha 3 kompisar att hålla kontakten med under den tiden alla är utspridda. Men som tur är kommer Jenny och Marielle hem till julen. Men Annika kommer inte hem och det är svårt att vara utan henne i några månader till. Men jag vet att hon kommer hem till sommaren och det ska bli sjukt kul!


Min dag i bilder

Idag var jag på fotomässan i älvsjö. Så här kommer lite bilder från dagen.


En föreläsning.






Massa med inspiration!


Fick med mig tre böcker hem så jag kan bli bättre på att fota!

Äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med en uppgift, psykolgi. Det känns skönt. Jag känner att jag är ganska trött efter att ha pluggat hela kvällen, men jag var tvungen att sitta med den här uppgiften för att imorgon har jag andra saker att plugga på. Imorgon är schemat engelska C och Staden och framtiden, jag ska hinna med träna och på kvällen blir det skype med Annika. Men jag har inte bara pluggat ikväll, jag har också hunnit med att chatta med Jenny, det var rikigt kul och vi hann chatta en lång stund innan jag skulle iväg och äta middag. Efter det satte jag igång på allvar med plugget.
Nu ska jag gå och vara social med min mamma och hennes kompis som är här på besök.


Saknar dig!! Inte långt kvar nu! Bilden är från i somras.

This is it

Jag och Meleat såg hur som helst Michael Jackson's "This is it". Jag tyckte den var bra och gav ett häftigt uttryck hur showen skulle ha varit. Det är sorgligt att tänka att Kungen av pop inte lever med oss idag men hans musik och dans kommer inspirera världen i många år till.


Bild tagen från google.se

Fredag den trettonde

Idag är det fredagen den 13, eller i 5 minuter till. Min dag har varit helt okej även om det varit otursdagen. Jag började skolan på stadsbiblioktet med filosofi. Hittade böcker till min uppsats som ska handla om vad som är rätt och fel inom självmord. Sen åkte vi till skolan där vi hade lunch och sedan psykologi. Vi gjorde inte så mycket där vilket var otroligt skönt. Jag har så mycket att jag bara blir stressad om hon ska gå igenom nya saker. Men när den var klar stannade jag kvar ett tag och fick lite gjort innan det var dags att åka hem igen. Åkte först hem till mamma där jag lämnade lite saker och sen hem till pappa och hämtade lite saker. Vid 20.30 mötte jag upp Melle för bio. Det var min fredag den 13.

Over now, it's all over, it's over now.

Nu är jag hemma. Det var en helt okej skoldag. Hade först engelska där vi inte gjorde så mycket vilket inte var så bra, mer läxor...eftermiddagen tillbringade jag med huvud fullt av siffror, matte från 12.50- 16.00 Efter det åkte jag förbi gymmet och sprang mest på bandet, kom hem och duschade och nu har jag också ätit. Snart ska jag sätta igång med kvällens hitpunkt. Plugg. Har så himla mycket den här veckan men nästa vecka är värre. Det enda som får mig att se fram emot nästa vecka är nattvisningen av New Moon <3. Bara 7 dagar kvar. Är så himla avundsjuk på mina kompisar Jenny och Marielle som just nu bor i London och fick chansen att se skådespelarna i går kväll!! Önskar jag också var där! Men jag hade inte råd att åka dit bara så där. Måste spara pengarna så jag kan åka dit och umgås med mina vänner. Snart kommer de hem också!! Woho.

Men nu, plugg...


Anyway, I found out I’m nothing without you

Torsdag idag coh det ser det är kallt ute idag, uggsen åker på idag. Igår var det skola som gällde fram till 15.40 då jag tog mig till sollentunna och åkte hem till Andreas pojkvän, vi åt lite middag och åkte till hennes skola, deras musikarna skulle ha elevkonsert, de var jätteduktiga. Dit kom även Meleat sen så jag fick sällskap till ropsten på kvällen sen i alla fall. Var hemma vid 22.00 och då var det "so you think you can dance".
Idag håller skolan på till 15.30, efter det ska jag ta mig till gymmet och träna, sen ska kvällen spenderas med plugg...roligt...not! Helst av allt hade jag satt mig på ett plan till London, det hade varit sjukt kul!

Ne, nu måste jag gå ner till tåget, ha en bra dag!


You are the closest to haven that I ever be

Jag är helt slut. Kroppen har ont efter träningen och mitt huvud fyller ingen funktion alls just nu. Det blir inge plugg för mig ikväll. Jag åker till skolan tidigt imorgon och pluggar då. Ibland måste man få ta pauser från plugget även om man har hur mycket som helst. Men jag ligger ändå ganska bra till. Idag har jag haft 3 lektioner, slutade vid 15.30 då jag åkte förbi gymmet. Kom hem vid 18.00 då jag hoppade in i duschen och sedan blev det mat. Så nu ör jag supermätt och trött. Jag hade tänkt att göra lite psykologi men jag börjar med det imorgon. Imorgon har jag hela dagen på mig att göra det jag behöver. Jag gillar verkligen onsdag, ev av mina favoritdagar tror jag nog.


Saknar London!! <3

Such A Waste Of A Young Heart

Åh, jag fryser. Mitt huvud känns tungt och jag börjar bli trött. Jag var effektiv i skolan och hann göra klart två arbeten, ett som ska vara klart imorgon och ett grupparbete där jag nu har gjort min del. Det känns bra, nu är det bara psykologi och filosofi och massa annat. Men nu tänkte jag koppla bort skolan och lägga mig i sängen med te och film, det blir Harry Potter ikväll. hihi, jag är inte sett den nya än, fast den är väl inte så ny längre. Den kom ju i somras. Jobbet gick bra i alla fall. Hämtade Rebecka och lekte lite med henne på gården innan vi gick in till deras nya lägenhet, jättefin var den. Förhoppningsvis hämtar jag alla tre på onsdag.
Nej, nu blir det film sen ska jag sova!


Taken by me.

you're right behind me as before

Måndag igen. Suck. Hade svårt att gå upp i morse men det är bara att göra. Idag hade jag bara en lektion, 8.30 till 10.10 men jag är kvar i skolan till 15.00 i alla fall, sen ska jag jobba. Två av barnen är sjuka så jag ska bara hämta ett och lämna henne hemma. Sen måste jag förbi mamma och hämta USB minnet inför imorgon då jag ska visa några bilder från New York för min klass i staden och framtiden. Just nu sitter jag själv i ett rum men snart kommer Hanna och Julia men jag måste börja jobba. Ju mer jag gör nu, ju mindre behöver jag ta med mig hem ikväll!


dry my eyes so i won't show

Söndag igen. Åh, vad jag önskar att det hade varit en riktig slappsöndag men det har det inte varit. Kunde inte sova igår natt så jag låg vaken till 03.30 men jag fick sova ut i morse i alla fall. Vaknade vid 12.30. Fixade lite frukost och pratade med Jenny, me like!! Sen vid 14.10 drog jag till gymmet och tränade lite innan ett pass, pilates blev det denna gång. Kom hem för 1 och en halv timme sen och har sedan dess pluggat. Nu är jag äntligen klar med arbetet och min lärare ska läsa igenom det imorgon men annars är jag klar med det. Så skönt. Nu har jag bara andra massa läxor som ropar, men jag tänker inte göra det nu. Eftersom det är farsdag i dag tänkte jag överraska pappsen med middag när han kommer hem så det är bäst att jag börjar. Han får kyckling med grönsakswok!


I've never been perfect

Åh, vad jag fick sug efter sommaren! När det var varmt och solen lyste hela dagarna, nästan i alla fall. Man kunde ligga ute på kvällarna och kolla på stjärnorna. Jag kommer ihåg det varma kvällarna när man satt ute och skrattade med sina vänner. Man var ute hela dagarna och det fanns inga problem Alla var lyckliga.
De två veckorna på gotland var underbara! Solen sken och sällskapet var det bästa. Vi tog moppen och badade, gick runt i Visby och åt glass.
Julen är också härlig, men på sitt sätt. Det är så mysigt med alla ljus och stämningen är på top. Snön lyser upp marken när det är mörkt.


Gotland 2009 <3

Vilken årstid gillar du bäst?

Don't try to explain your mind

Dagen har gått väldigt fort tycker jag. Idag blev jag väckt av telefonen kvart i 1. Då tyckte mamma att det var dags för mig att gå upp. Åt frukost och tog mig sen till gymmet där jag var någon timme. När jag kom hem var klockan nästan 16 så jag fixade lite mat och satte mig och plugga. Så nu har jag suttit med kultur och idehistoria ett bra tag och tänker nu inte plugga mer. Nu har jag ätit middag och väntar på att Becca ska komma. Vi ska ha en lugn filmkväll med godis, mums!!
Jag försöker föra över bilder från min kamera till datorn men det är något fel!! Jag blir så irriterad och vet inte vad felet är, så det är därför jag inte har lagt upp bilderna från New York än...

Nu ska jag fixa lite innan Becca kommer! Ha en mysig kväll!

Someone like you

Det regnar ute nu. Jag gillar faktiskt regnet. Jag älskar ljudet hur det smattrar på fönstret och när det är sommar och man kan stå med ett paraply och ser hur allt runt omkring en blir blött och små floder av vatten bildas. Även om det inte är så härligt när man inte har något skydd eller bara om man är trött på allt det mörka. Men jag älskar regn. Faktiskt. Jag tycker det är härligt!


Regn <3


It just feels so good

Fredag idag, så skönt. Försov mig lite i morse men lyckades komma i tid ändå, kom bara 10 min försent. När lektionen hade varit igång ett tag gick vi iväg för att diskutera, så då kunde jag springa till pressbyrån och köpa frukost. Dagen gick ganska snabb förbi och jag åkte hem till pappa där jag har varit sen dess. Ska äta lite middag och sen åka till Andrea där vi ska kolla på film, en mysfredag helt enkelt! Härligt.


Jag, Malin och Sebbe vid time sqaure

Ha en mysig fredag

all you have to do is cry

Torsdag kväll är redan här och dagen har gått fort. Dagen har varit regnig och grå men i skolan har vi skrattat som bara den idag. Har fått lite gjort också, haft möte med min projekthandledare och ph-samtal med min mentor. Har fått lite koll på läget, skönt. Den här veckan har varit stressig.
Just nu kollar jag på EMA´s 2009 på MTV. Det är min kväll. När det är paus ska jag fixa lite te.  Imorgon är det filosofi och psykologi som gäller. Sen är det helg!


Skivaffär i New York.Taken by me

Nytt

Idag efter att ha varit ute hela dagen så gick jag till Elgiganten och hittade ett stativ till min kamera. Är riktigt nöjd.




Stativet kommer ifrån manfrotto och kostade 699 kr.


Kallt idag

Idag var jag som sagt ute hela dagen, det var otroligt kallt! Jag hade ett par converse och en skinnjacka, inte det smartaste kanske. För det var så himla kallt och det sönade lite lätt hela tiden. Men vi fick som tur var sluta ganska tidigt, läraren släppte oss vid 14. Då drog jag till Forex och växlade mina amerikanska pengar till svenska igen. Ni ska få se vad jag har köpt för lite av pengarna :).
Just nu sitter jag och kollar lite på min planering för de närmsta veckorna och kom på att jag har glömt att säga att jag och Elsa har biljetter till nattvisningen av New Moon den 19 november. Vi är så lyckliga att vi fick tag i biljetter efter att vi båda satt framför datorn då de skulle släppas men inte gjorde. Men efter många timmars väntan så fick vi våra biljetter. Det betyder att det är 15 dagar kvar!! Kan knappt hålla mig.


Tagen i New York. Taken by me.

Onsdag 4/11-2009

Godmorgon! Sitter i köket och äter en snabb frukost. Ska snart springa till bussen och åka till rådman sgatan där jag ska träffa min lärare och de andra från staden och framtiden. Så ska vi gå runt lite i stan och kolla på hus, inte så jobbigt :) Ikväll åker jag till pappa så då kommer massa foton, det funkar inte så mamma, vet inte vad som är fel.

Ha en bra onsdag

Tisdag den 3 november

Tisdagen kunde fått börja bättre. Jag vaknade upp med världens huvudvärk, ringde skolan och sjukanmälde mig och somnade om. Sov till 11, skönt. Huvudvärken är bättre nu i alla fall och jag har suttit och pluggat tills nu. Ska nog gå ner till centrum och sitta på biblioktet och hitta böcker till mitt projekt, sen blir det mer plugga att göra. Även om man mår dåligt måste man plugga, inte kul! Men imorgon blir det skola igen i alla fall. Jag läser en kurs, staden och framtiden, så vi ska ut i stockholm och kolla på olika byggander och så. Kommer få fota mycket så det blir en ganska slapp dag, skönt. Sen blir det nog jobb som gäller, barnen var sjuka imåndags.

Nu måste jag klä på mig, sitter fortfarande i pjamasbyxor och palla mig ner till centrum.

Måndag

Idag är det måndag och jag är supertrött, jag somnade vid 3 inatt och skulle upp vid halv 7. Hoppas det vänder nu så jag kan få sova lite längre än 4 timmar. Idag var det skola vid 8.30 med Internationella relationer. Sen var dagen slut för mig, men jag stannade kvar och gjorde lite på min projektplan som inte är klar och ska in imorgon, inte bra. Sen åkte jag till gymmet och gymmade någon timme, det var skönt men nu är jag så hungrig. Maten är snart klar, sen är det plugga som gäller.
Vardagen är här igen, det är bara hålla ut till jullovet vilket är om omkring 8 veckor. Det är långt bort....

Nej, nu måste jag äta!

01-11-2009

Söndag idag, imorgon är det skola igen. Jag lyckades somna inatt vid 04.00. Så idag är jag hur trött som helst. Men sånt får man räkna med när man reser runt halva jorden. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har blåst min dator och börjat installera alla pogram igen, skönt att kunna använda den igen efter att den har varit väldigt trög och med virus.
Just nu sitter jag hemma hos pappa och kollar lite på film, tänkte börja lägga över bilderna på datorn och sotera dem. Jag är ensam hemma och kommer nog sitta uppe ett tag så det är skönt att kunna göra lite vad man vill. Imorgon är det skola 8.30. Jag har en känsla att jag kommer vara otroligt trött. Men det ärä ändå en väldig skön dag. Har bara en lektion och den slutar vid 10, sen slutar jag. Skönt

Nu ska jag fixa lite ed bilderna.


nattinlägg

klockan är snart halv 3 och jag är inte så trött. Jag kommer nog vara ganska trött på måndag när skolan börjar. Inte bra. Men jag hoppas att jag kommer vara tröttare då när jag inte har fått sova så mycket då. Jag har i alla fall fått skypa lite med Annika, det är alltid roligt! Vi hann inte prata så länge för att hon skulle iväg. Men vi ska skypa senare idag. Då kommer jag ha webbkamera oxå. Den här gången hade jag inte det, bara mick men det var kul för hennes "lillebror" kom förbi hennes dator och Annika berättade att hon skypade med mig bara att jajg inte hade någon webbkamera, då frågar han Annika:" Is she blind?" Det var ganska kul sagt.
Nu är både mamma och Sebbe hemma men ingen är trött, men jag ska i alla fall gå och lägga mig och läsa lite och hoppas att jag blir trött då.
Imorgon ska jag försöka gå upp när klockan ringer för att försöka återställa dygnet igen, men det kommer nog ta några dygn, i alla fall två eller tre till.
Efter att jag har kommit upp ska jag försöka plugga lite och sen ta mig till pappa, måste blåsa min dator och få igång den efter det. Sen blir det skype med Annika och förhoppningsvis Jenny också.

Nej, nu ska jag försöka bli trött, det kanske hjälper om man tar en lite promenad? Hm, får se...God natt

RSS 2.0