Valborg och mösspåtagning

Idag unnade jag mig själv en sovmorgon, så himla skönt. Åkte in till skolan för att äta lunch med tjejerna innan mösspåtagningen. Den var kul, ganska kort och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med den var fin. Efter det åkte jag till stan för att fika med mamma. Vi gick runt lite i affärer och jag köpte en jeansjacka. Har letat efter en ganska länge och den jag hittade var väldigt snygg! Kom hem för någon timme sen och ska snart gå till bussen och åka in till stan för att äta och gå på bio med Meleat. Det är det jag orkar med nu när jag är förkyld. Den har typ blivit värre, det känns så tråkigt att känna sig hänig de senaste dagarna. Jag kommer inte ihåg om vi ska se The gost writer eller Hierro, hehe.
Men ha en fin kväll!


Fint hjärta i latten!


29 april 2010

Torsdag idag och jag är supertrött. Satt uppe sent igår med en uppsats som skulle in idag, skönt att den är inne. Idag har jag även jobbat, skönt att få lite extra pengar. När jag kom hem gjorde jag mig en god middag och tog en härlig dusch. Jag satte mig i soffan med te och lite mörkt choklad och kollde på det nya avsnittet av The Hills. Jag tycker så synd om Hiedi, vad hon har gjort.
Snart ska jag gå och lägga mig, min förkylning vill inte ge sig. Min hals känns inte bättre. Men imorgon är det mösspåtagning, sen vet jag inte vad som händer, vi får se!


fina ängel

Idag var det skolans längsta dag, från 8.30 till 15.30. Sen åkte jag hem och pluggade i några timmar. Nu har jag unnat mig en timme vid tv:n och väntar nu på att mamma ska bli klar i badrummet så jag kan ta en dusch. Sen blir det plugg med te och choklad. Härligt! Måste bli klar med svenskan ikväll för att inte känna mig för stressad. Imorgon ska min lärare få ge dig feedback och jag måste sen skriva min engelska. Det är mycket som ska in nu. På fredag är det mösspåtagning och då kommer jag inte ha tid med projekt så jag får planera om lite. Men innan dess blir det plugg och barnhämtning både onsdag och torsdag!


Jag och bästa vän vid studentmiddagen. <3


Moonlight

Nu är jag riktigt trött. Förkylningen och halsen känns båda sämre och jag har huvudvärk. Har fått saker gjort i alla fall, pluggat, städat och hämtat barn. Nu tror jag att jag ska ta det lugnt i kväll och sedan plugga järnet imorgon. Då måste jag till skolan, vill inte missa något nu innan studenten. Mina vänner!! Usch, vill inte ens tänka när jag inte kommer träffa de varje dag. Nej, nu ska jag hålla mamma och bror min sällskap.


25-April-2010

Idag är jag trött men det är så värt det. Hade så himla roligt på skivan igår. Maten var okej och sällskapet var det bästa. Jag var hur som helst Madonna på 80-talet :P. Vi var på Metro och deras dansgolv är ganska litet med det funkade. Dansade så jag var helt snurrig och fötterna gjorde ont fast jag hade converse på mig. Jag och Becca åkte hem vid 3 och var hemma vid 4 då vi gick och la oss på en gång. Hon åkte imorse men jag ringde skolan och sjukanmälde mig, min hals har blivit mycket sämre. Den gör ont och jag är väldigt hes så jag tyckte det var bättre att jag fick sova lite till och plugga hemma till det är dags att hämta barnen.


Ledtrådar

Det här ska jag ha på mig ikväll! Snart kommer Becca hit och vi ska göra oss i ording då!! :)






Söndag

Idag känns förkylningen lite bättre, hoppas det håller i sig nu! Ikväll gälelr det, studentskiva! Men innan dess måste jag pluggapluggaplugga! Becca kommer hit och vi ska göra oss i ordning. Men nu måste jag verkligen börja plugga.
Ha de fint!


Ensam hemma

Snart åker mamma iväg och jag blir ensam hemma, vad skönt. Det var länge sen jag var ensam hemma så jag ska njuta nu. Jag har satt på mig myskläder, gjort te, fixat mörk choklad och tänkte nu måla naglarna framför en film. Inte helt fel. Måste försöka vila upp mig så mycket som möjligt nu tills imorgon kväll. På dagen i morgon ska jag försöka plugga lite, det gick ganska trögt idag nämligen.
Ha en mysig lördagskväll!


Lördag 24/4

Idag fyller min pappa år, Grattis. Men eftersom jag bor hos mamma dennna vecka kommer jag och brorsan fira pappa nästa vecka. Annars då, jo, min förkylning är lite bättre. Det känns jätteskönt. Men jag kommer ändå bara vara hemma idag och plugga och ta det lugnt. Även om det är fint väder ut men jag har mycket i skolan nästa vecka så det är bara att sätta igång. Idag ska jag koncentrera mig på svenska, vi ska skriva en uppstats om de sju dödssynderna och jag vet inte riktigt än hur man ska lägga upp den så det är bara att sätta igång!


Bjuder på en bild från Kenya på mig och Matilda.
 Fråga inte vad vi gör för det vet jag inte själv :)


Älskade skor







Fredag

Idag tog jag lite sovmorgon vilket var otroligt skönt. Sen var det bara att fixa sig och gå ner till banken där jag gjorde lite viktiga saker, vuxenpoäng till mig. Sen har jag pluggat hela dagen. Förkylning är inte bättre vilket är ganska jobbigt men det är bara att hålla ut. Ska vila så mycket som möjligt tills på söndag.





Halsduk - Indiska
Jeans - Forever21
Convers - New York
Väska - h&m
Tröja - h&m, London
Skinjacka - gammal

Projektarbete

I trean gör man alltid ett projekt. Mitt har handlat om fotografering, om ljus. Min produkt har jag gjort som en fotobok. Jag fick hem den idag!






Sjukling

Idag känner jag mig ännu sämre, förkylningen är värre och jag är helt slut. Jag har inte gjort något vettig sen jag kom hem fast jag har en hel hög med uppsatser som behlvs göras. Men det känns som jag behöver en kväll där jag bara slappar och sen får jag sitta imorgon och på lördag. På söndag är det skiva som gäller och jag hoppas jag mår bättre tills dess. Jag vill ju inte må dåligt på min egen skiva. Har äntligen bestämt vad jag ska gå som, men det får ni se. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen.


Chaitea

Nu är jag helt slut. Min näsa rinner, huvudet värker och halsen skaver. Inte bra alls med tank på att jag har min skiva på söndag! Men jag kunde inte vara hemma idag för jag hade en redovisning, så det var bara att åka till skolan. Men åkte hem ganska tidigt, åkte till mamma där jag är nu. Mitt nya simkort hade kommit! Så nu äntligen funkar min telefon igen! Hemma här har jag mest tagit det lugnt, ska börja röra mig hem till pappa snart och då är det plugg som gäller. Igår satt jag uppe till 01.00 för att bli klar med redovisningen, ska bli skönt att få lägga sig tidigare ikväll.


Världens godaste chaitea man kan ha hemma!


20:e april

Imorse hade jag jättesvårt att gå upp, dels för jag inte mådde bra. Fortfarande halsont och kände mig nästan febrig tog jag mig till skolan för jag inte kunde vara hemma. Mycket att göra och för lite tid. Skolan gick okej, hade prjektmöte som var väldigt viktigt och andra småsaker. Just nu sitter jag och skriver på en engelska presenation som ska hållas imorgon. Jag ser inte fram emot den men det kommer kännas skönt när den är över. Jag har även varit duktig idag och tvättat, städat och nu är jag duschat så nu är det bara att plugga på.


Min fina kusin i påskas


Dags att dra sig.

Eftersom jag inte känner mig helt kry tror jag att jag ska lägga mig tidigt idag. Jag har försökt plugga och det har väl gått sådär, jag tror jag gör mer under morgondagen, eller det hoppas jag på. Vi åt en sen middag och sen blev det efterrätt i form av frystna jordgubbar med bananer! Mums, och lite te till detta. Jag tror att jag ka säga att jag har haft en bra och ganska lugn kväll!
Nu ska jag göra mig i ordning! God natt


19:e April

Jag var inte så glad när klockan ringde imorse klockan 6 och jag hade ont i halsen. Men det är bara att kämpa på, åkte till skolan och lekte smart, det gick väl sådär. Är så himla trött efter helgen och mer plugg gör det inte bättre. Men jag kämpa på med en hals som ville leva sitt egan liv och med en mobiltelefon som inte fungerar!!! Mitt abonemang har stått på min pappa men nu tyckte jag att det var dags att flytta över det till mig själv. Så i söndags morse fick jag ett sms av Tele2 där de sa att bytet kommer att genomföras men att jag kommer få ett nytt simkort. Från igår har mitt simkort varit inaktivt och jag kommer inte få mitt kort förens på onsdag/torsdag!! Jag förstår inte riktigt hur det ska gå till men jag har redan lite panick över att den inte fungerar!! Och jag som trodde jag hade varit duktig och klarat en dag, nu är det 4 till! Gaah! Dagens I-landsproblem! :)
Nu ska jag ta och plugga fram tills maten som lär dröja ganska länge...


Söndag

Vad trött jag är idag! Kom hem vid 3 inatt och gick och la mig på en gång. Vakande vid 13.30 och har inte gjort så mycket, ätit frukost och duschat. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan börja ta mig hem till pappa. Det kommer ta lång tid, är inte där förens vid 17 och sen är det bara att börja plugga. Kvällen igår var i alla fall hur rolig som helst. Jag åkte som sagt till Bålsta där Matilda bor, hon fyllde år förra veckan och det firades igår med pannkakor. Det var hur gott som helst. Sen vart det 5 kamp som blev 4 kamp och massa dans till nya och gamla låtar. En himla fin kväll med fina vänner! Nu är det dags att gå till bussen!


Redan lördag?

Dagarna går så fort att det är svårt att hinna med. Den här veckan har jag varit dålig på att blogga men skolan och vänner kommer i första hand. I torsdags satt jag uppe till 00.30 och skrev på projekt, nu har jag skickat in min produkt för till tryckning och det känns otroligt skönt. Ifredags åkte jag till mamma. Jag och Andrea var och tränade innan vi chillade hela kvällen. Vi vaknade vid 10 och åt en god frukost innan vi färgade hennes hår. Nu har hon åkt och jag borde plugga men vill bara ta det lugnt ett litet tag till innan det blir plugga fram tills det blir dags att göra sig i ordning för kvällen.


Vårblommor!


In school

Sitter i skolan och pluggar proejkt. De senaste dagarna har jag inte gjort något annat än att plugg. Men nu har jag lämnat in alla uppsatser som skulle in denna vecka och haft min "anställningsintervju" så det känns jätteskönt att allt sånt är över. Nu är det projekt som står högst upp på listan, i alla fall för idag och ikväll. Ikävll åker jag även till pappa och är där en vecka, men jag kommer att bo hos mamma ihelgen för hon är närmare till stan. Det ser utt att bli en ganska lugnt helg. Imorgon ska jag träna med Andrea, hon kommer sen kanske hem till mig och sover. På lördag dag ska vi färga hennes hår och på kvällen ska jag till Matilda som har fyllt år. Sen på söndagen åker jag ut igen till pappa och pluggar.
Nu måste jag återgå om jag ska komma hem någon gång idag!


Mördarveckan

Den här veckan har jag hur mycket som helst i skolan, två dagar har gått och jag har lämnat in tre uppsatser. Två till ska in idag och imorgon har jag en anställningsintervju i Engelska D. Efter det kan jag andas igen. Nu sitter jag i skolan och det är bara att köra på!


Fina söndag

Vädret utanför fönstret är helt underbart, vår!! Men jag måste plugga. Tråkigt men sant. Igår pluggade jag en del och på kävllen kom Andrea hit, vi satt och snackade och sen satte vi på en film, väldigt mysigt! Vid 00.00 åkte vi hem till henne och fortsatte kolla på filmen där. Vid 11 imorse tog vi oss till gymmet och tränade en timme, så skönt. Men jag har fortfarande träningsvärk sen i fredags. Nu är jag hemma, har ätit lunch och packat upp väskan. Nu blir det plugg som gäller tills morfar och Kristina kommer på middag!  


Fredagsmys!

Dagen idag har varit bra, fick inte så mycket plugg gjort men lite andra viktiga saker som jag ändå skulle ha gjort för ett tag sen. Vid 16.30 var jag och tränade och det kommer kännas imorgon, men skönt var det! Efter jag kom hem har jag försökt hittat kurser jag skulle kunna tänka mig läsa ihöst och så vidare. Åt en god middag och sen gjorde jag en fruktsallad. Mums!! Mamma är så gullig och har köpt Chai-te till mig och det var himmelsk gott! Till allt detta kollade jag på en av mina favoritfilmer, "min granne totoro" en japansk animerad film. Så himla fin är den. Så nu är jag fullproppad med lycka, eller nästa helt, jag måste tillbringa min helg med lite plugg. Nu blir det mer mys med serier på datorn!


Fredag!

Härligt med fredag, men det är mullet ute vilket gör det ganska tråkigt. Än så länge har jag inte gjort så mycket, ätit frukost, klätt på mig och fixat lite, men ska börja plugga nu så jag slipper göra det hela kvällen för det har jag ingen lust med :)


En riktigt bra torsdag!

Nu är jag helt slut. Haft en jättebra dag. Började med att jag sov lite längre än vad jag brukar, åkte hem till mamma vid 12.45. Åt en himla god lunch och fixade lite med mina foton. Efter det kom Becca förbi som precis hade tagit körkort!!! GRATTIS! Vi pratade och hade det mysigt. Vid 18 drog jag till gymmet och tränade en lång stund, känner redan av lite träningsvärk. Kom hem och duschade och åt en härlig soppa och efter det te. Lite mys framför tv:n och nu ligger jag i min säng, redo att sova. Jag hoppas vädret blir lika bra som idag så jag kan ta en promenad eller nåt, bara njuta av vädret en stund! Men imorgon blir det även plugg och film-mys med Andrea. Jag gillar den här helgen!


en kväll i Kibera, Kenya!


Bästa tiden

Den bästa tiden nu är lovet är just nu. Från 22-23.30. Då brukar jag hålla mig i mitt rum, i min säng och kolla på massa serier på datorn. Det är väldigt skönt tycker jag. Idag känns som jag har koll på läget när det kommer till projektet, har en liten chans att faktiskt bli klar med det mest av det nu under lovet, vi får se. Imorgon åker jag till mamma och kommer spendera eftermiddagen med bästa vännen, det låter så himla fint i mina öron. Sen tänkte jag höra om mamma ska på något träningspass eller om jag sticker dit själv, är supersugen på att träna!
Nu är det mysdags! Ha en fin kväll!


Tävling

Jag är med i en tävling hos Jessica där man kan vinna ett close-up filter.


Bilden är tagen av Jessica Lillsmeds

Vill du också vara med? Klicka här

Onsdag

Dagarna ser rätt lika ut nu på lovet. Jag vaknar vid 10, går upp och äter frukost. Fixar mig lite och sätter mig vid datorn för att plugga. Sitter till lunch, går upp och äter, sen om det är fint väder sätter jag mig ute med engelska boken och läser någon timme. Sen går jag in och pluggar igen. Vid 17.00- tiden är det slutpluggat för dagen och jag fixar lite i köket och sen kommer antingen pappa eller Therese hem och då hjälper jag till med maten. Kul lov man har! Men det år i alla fall framåt med projektet och jag skriver sida efter sida och hoppas att jag blir klar med det. Sen har jag massa andra plugg- grejer också men det tänkte jag ta i helgen.
Nu blir det projekt!


Tisdag

Igår morse fick jag en chock när jag tittade ut, det var vit på marken igen! Jag och kusinen skulle in till stan men vi planerade om och åkte till Nacka forum istället. Jag har inte varit där på hu länge som helst så det var kul att vara där. Vi gick runt i några timmar och jag köpte lite saker, påslakarn, lite grejer från apoteket, nya leggings och min studentklänning!! Jag är så himla glad att jag hittade den och den var inte så jättedyr! Skönt att behöva slippa tänka på det. Jag var först hem och passade på att ta det lugnt för jag hade huvudvärk. Den gick inte över på hela kvällen vilket var jobbigt när det var så mycket ljud runt omkring. Idag skiner solen utanför och jag funderar på att gå en promenad idag, det får bli mitt roliga för idag för jag måste plugga hela dagen! Så nu sätter jag igång!


Igår


Idag


Mys!

Efter dagen fylld med plugg har jag ändå hunnit suttit ute i solen och njutit och läst. Vi åt tidigt middag och efter middagen läste jag en stund och sen kollade jag på Gossip Girl, tyvärr märker jag att jag har missat några avsnitt men det tar jag igen under veckan :). Just nu sitter jag i mitt rum och myser med lite te och Oreo's tillsammans med några avsnitt av The Hills. Lugnt slut på en lite rörig vecka!


Jag just nu.


Påskhelgen

Efter mycket mys och godis åkte jag till pappa i fredags, där det var ännu mer mat och lekar och godis. Vädret har varit underbart och det gillar jag! Det har varit lite strul med familjen men det är inget jag tänker ta upp här men jag hoppas att det löser sig, annars löser jag det på annat sätt. Nu ska jag sätta igång att plugga. Även om det är lov har jag många uppgifter att göra som ska in veckan efter lovet plus ett projekt arbete som jag ska göra klart! Önska mig lycka till. Nu ska jag fokusera på internationell ekonomi och hoppas att bli klar med den idag, sen tänkte jag inte plugga mer idag, det är ju ändå lov. Men om jag gör en uppgift per dag lär jag få lite lov känsla, vi får se.


Min kusin gick påskkärring! (hon i mitten)


Skärtorsdagen

Idag är det torsdag och solen skiner utanför fönstret! Härligt. Idag var det skola mellan 8.30-11.30. Efter det kom Marielle till skolan och vi hade Kenya möte. Efter det vart vi kvar i skolan nästan två timmar för vi skulle fixa ett gruparbete. Vid 14.00 stack jag och Marielle och fikade, skrattade och hade det väldigt mysig. Sen gick vi till lager house där jag köpte en fotobok så jag kan jag sätta in alla mina foton. Vi sa hejdå och jag åkte hem till mamma. Nu ska vi snart åka till kusinerna och mysa hela kvällen, äta gott och bara njuta. Vi sover där och sen åker jag till pappa.
Ha en fin torsdagskväll!


Påsken för 2 år sedan spenderades i Litauen med bästa vännen!


RSS 2.0