jetlag

Det är ganska jobbigt att ha jetlag tycker jag. Igår satt jag uppe till 03.00 och somnade inte förens halv 4. Jag hade satt klockan vid 11 men när den ringde stängde jag självklart av den och vacknade vid 13.30. Då har ju redan halv dagen gått. Jag gjorde mig i ordning och vid 15.00 åkte jag hem till pappa för att fika med honom och hans nya flickvän. Eftersom jag har fått virus i min dator var jag tvungen att sitta lite med den och föra över massa grejer på dvd-skivor. Sen var det dags att åka hem till mamma igen och då åkte både Sebbe och mamma iväg så jag fick lägenheten för mig själv. Jag hann vara ensam en halvtimme när Meleat ringde och var utanför min port. Så hon var här en timme och sen åkte hon vidare. Jag ska försöka komma rätt i tiden men det är svårt.

Nu ska jag fixa lite foton.

Hemma

Jag är hemma från New York. Landade 7.40 imorse på Arlanda och åkte direkt hem för att sova. New York var superhäftigt och jättemysigt. Vi hade helt okej väder, det regnade två dagar men annars var det fint och varmt. Det enda minus var att Elsa blev sjuk i måndags och låg sjuk på hotellrummet resten av resan. Men annars var resan ett Stort plus.
Just nu sitter jag och slö tittar på tv men jag helt slut. Jag har missat en hel dag, sov bort hela fredagen. Jag ska snart lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar tror jag.

Mer om resan och bilder kommer imorgon.


Hejdå.

Imorgonbitti åker jag med sju släktingar. Min mamma, min bror, moster Cina, Elsa, Malin, moster Lotta och Johanna. Vi åker till New York i fem dagar. Jag kommer inte skriva något när jag är där utan skriver igen på fredag när vi kommit hem.

Hoppas att alla får ett lika bra lov som jag. <3



<3 New York

Fredag

Idag är det fredag och det är så skönt!! Imorse hade vi två lektioner, filosofi och psykologi. Sen var det lunch och jag, Hanna och Matilda åkte till "European development days",en mässa vid älvsjö. Det var intressant. Efter att ha vrit där några timmar åkte jag hem till pappa och fixade lite där, Jenny ringde från London, vilket var superkul!! Efter att ha pratat lite skvaller och massa strunt med Jenny bröjade jag packa lite av det jag ska ha med mig till New York. Vid åtta började jag åka till mamma, och nu har jag äntligen packat och är redo!!!
har precis målat naglarna och kom just på att jg måste sy mina strumpbyxor som har gått sönder. Inte bra!

nej, måste gå och sy, sen måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon.

Torsdag

Åh, vad jag gillar den här dagen! Imorse åkte jag in tidigare till skolan för att öva på mitt tal. Sedan på engelska lektionen fick vi gå till den nya gallerian som öppnade idag vid liljeholmen, passade på att köpa en mascara för 103 kr :). Sen satt vi från lunch till kl 14.00 och övade på våra tal. Sen gick till läraren och sen var det dags. Och det gick bra. Alla tal var jättebra och alla fick bra betyg. Jag fick MVG, så himla glad. Efter provet fick jag sån huvudvärk, bara för att jag har gått och spänt mig så himla länge. Jag gick till Meleats skola och vi åkte och fikade. Så mysigt. Men nu är jag så himla trött. Ikväll tänker jag inte plugga utan tänker ligga i min säng och kolla på onödiga tv-program. Det är inte ofta jag hinner göra det. Måste även börja tänka på vad jag ska ha med mig härifrån till mamma imorgon och vad som ska med till New York, har inte börja tänka på vad jag ska ha med mig och vi åker om 2 dagar!!!

Nej, nu ropar tv:n :P


Bild från sommaren. Längtar tillbaka <3

Lycklig

Den här dagen har varit en bra dag. Jag var i skolan tidigt och blev klar med ett arbete. Sen har jag ängat resten åt mitt svenska tal som jag ska hålla imorgon. Är så nervös! Sen vid 15.00 åkte jag till älvsjö och hämtade ut mitt passkort så jag kommer in på mässan på fredag, en biståndsmässa. Ska bli intressant att gå på den. Sen när jag bvar på väg hem till Andrea ringer Elsa och säger att man kan köpa biljetter till en nattvisning av New Moon. Dem kommer först visa Twilight och sedan New Moon kvällen innan premiären!!! Och det fanns biljetter kvar! Jag blev så himla lycklig när hon sa det. Jag och Elsa kommer att se New Moon nästan ett helt dygn innan den stora premiären! det känns så underbart!! Sen åkte jag hem till Andrea och plugga och flummade i några timmar.
Nu sitter jag i min säng och kollar på Grey's Anatomy. Har kört  en tvätt som jag måste hänga sen. Sen ska jag sova, är så trött. Det känns att jag inte fått sovit ut i helgen.


längtar <3


Mycket nu...

Jga har så mycket att hinna med innan veckan är slut och jag åker till New Yrok, jag åker på lördag! Det är mycket i skolan som måste hinnas klart, svenska talet (nationella) skulle jag ha gjort igår men det blev framskjutet till på torsdag och det ligger och trycker i bakhuvudet. Idag hade jag eng C prov, ett book exam, det givk nog okej. På något sätt får jag inte ut det jag vill säga på prov så jag gillar inte prov så mycket. Sen är det några småuppgifter som ligger och trycker i huvudet. På fredag vill jag gärna gå på en biståndsmässa, så jag måste verkligen bli klar med mina grejer så fort som möjligt. Jag måste även hinna med att åka till bibblan för att hitta lite böcker till mitt projekt. Så det är ganska mycket nu. Plus att jag måste börja packa och tvätta :). Men allt löser sig!
Annars då, jag är så himla trött. Jag känner i kroppen att jag inte har fått sova ut i helgen pga hunden Tulle. Men man kan sova när man är gammal, eller hur? :P
Nej, nu måste jag plugga så att jag kan få lite tid i kväll att ta det lugnt innan det är dags för en ny dag!

Sol idag

När jag var ute med hunden imorse vid 7.00 var det ganska kallt och grått men när jag var ute sen vid 11.00 började solen titta förbi och nu är det strålande väder. Jag blir så glad. Idag ska jag göra lite mer än igår. Jag måste öva på mitt tal i svenska jag ska hålla imorgon, svenska nationella. usch, jajg gillar inte att få framför människor och prata men jag vill ha det gjort. Jag måste även städa mitt rum, det ser förjävligt ut. Min kusin elsa sov över här i tisdags och jajg har fortfarande gjorde i ording rummet efter det. Sen ska jag även gå en långpromenad med hunden och i kväll ska jag hem till pappa och skypa med Annika. Jag älskar att skypa med henne, det är ett väldigt bra avslut på helgen. Men nästa helg åker jag till NEW YORK!!! så det dröjer innan jag skypar med henne igen.

Men nu, öva på talet!


091017

Jag är så sjukt uttråkad. Vill göra saker. Vill inte sitta hemma en lördagskväll. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. varit ute med Tulle på promenader. Vädret har inte varit det bästa, regnigt och kallt. Om jag hade fått bestämma den här dagen hade jag fått sova ganska länge, det hade varit varmt och soligt ute. Jag hade varit tillsammans med mina underbara vänner Jenny, Marielle och Annika. Vi hade suttit oss i någon park med massa gott att äta och vi hade skrattat tillsammans. Det hade varit en perfekt dag.

Nu blev det visst mat.

TGIF

Fredag! Äntligen! Imorse försov jag mig med en timme så det var bara att sprinag till bussen och köpa frukost vid skolan. Men jag missade inte mycket ialla fall. Sen satt jag kvar till 14.30. Då åkte jag först till mamma, hämtade datorn och åkte till pappa där jag lämnade den. Åkte sedan vidare till mina kusiners lägenhet och hämtade deras hund Tulle. Jag ska ta hand om honom hela helgen. Han är så himla gullig, just nu ligger han brevid mig i soffan.
Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, det är ganska skönt, ska nog bara äta kladdkaka och kolla på Idol.


Saknar sommaren! Bilden är från 2008.

I can't forget you, Goin' crazy from the moment I met you.

Kakan är i ungen. Jag lyssnar bara på bra musik. Jag är ensam hemma så jag kan sjunga hur högt som helst utan att någon blir sur eller säger till mig att byta låt. Snart är det helg!

Just nu är jag lycklig! <3



Det enda som fattas är mina vänner! Saknar er! <3

ingen röst, filosofi, baka

Idag när jag vaknade imorse hade jag ingen röst alls. Så när jag kom till skolan kunde jag nästan inte prata men efter några timmar och te fick jag tillbaka min röst. Sen pluggade jag matte och sen satte jag mig med Hanna och Niklas och gjorde en filosofi läxa som ska vara inlämnad imorgon och vi hade inte börjat, men nu är vi nästan klara, bara en fråga kvar. Det känns skönt. Vi satt i skolan till 16.30, då var det dags att åka hem. Har varit i affären på väg hem och köpt lite baksaker, tänkte baka nu, en kladdkaka. Det var väldigt länge sen och jag är super sugen på något gott. Idagens metro fanns ett recept på en kladdkaka så jag tänkte testa de. Efter jag har bakat måste jag plugga lite. Måste skriva klart mitt tal till svenska nationella som jag ska hålla på måndag. Undra hur det ska gå. Hm, det ordnar sig!
Nu baka!!

Ha en bra tosdagskväll! <3

Bilder från igår

Joshua Radin <3











all taken by me.

Joshua Radin!

Igår var jag så himla lycklig. Igår var jag på Joshua Radin. Han var så himla grym, jag tror jag är kär. Så charmig och så söt!

Kvällen började med att Elsa kom till min skola och vi pluggade lite innan vi åkte hem till mig och lämnade våra saker. Efter ett tag åkte vi in och möte upp Elsas två kompisar och vi åt middag. Vid 19.30 drog vi till debaser och köade 20 min. Vid 20.30 kanske började en Svensk tjej sjunga, hon var duktig. Sen fick vi vänta ett tag och sen kom han. Så underbart. Han var så charmig och gjorde konserten både rolig och personlig. Han spelade kanske en och en halv timme. Den sista låten valde han att gå ner till publiken och stå på golvet med sitt band och sjunga sista låten!! Han var så grym.
Jag och Elsa åkte sedan hem till mig och gick och la oss på en gång.
Det var ganska jobbigt att gå upp i morse men det är bara att göra. Sen var det skola som gällde. Jag var så trött och hes, har fortfarande ont i halsen. Efter skolan var det hjobb, det gick bra.


Joshua Radin. Taken by me.


Skolan

Nu sitter jag i skolan och har slutat för dagen, jag ska egntligen ha en lektion kl. 14 men läraren är inte är idag. Jag sitter i ett rum med Hanna istället och sak snart börja plugga. Vi sitter och berättar roliga minnen och bara skrattar. Jag kommer sitta kvar ett tag för att sen kommer min kusin Elsa hit och vi åker hem till mig, lämnar våra saker som sen sticker vi på Joshua Radin ikväll. Kommer bli superkul. Jag gillar honom och hans musik så jag hoppas det är bra! Efter konserten åker Elsa med mig hem och sover över. Kul kul kul!!!

Ha en bra tisdag!


Joshua Radin. (Bild från google)

trötter

Jag är så himla trött. Efter skolan fick jag såklart huvudvärk, pga sömnbrist och gått med det sen dess, har tagit en tablett nu och hoppas på att det ska gå över. Har varit hemma ett tag nu och måste sätta igång med att plugga, har mycket att göra nu, men huvudvärken kommer vara ett problem i kväll. Ska i alla fall göra mitt bästa. Jobbet gick okej, barnen var lite jobbiga idag, ville inte gå hem från fritids och ville inte äta maten. Suck, men det klart att alla har en dålig sida någongång :).

Taken by me.

Måndag

Ny vecka, nya tag. I natt har jag sovit oroligt igen, drömmer att alla mina vänner försvinner och jag sår ensam kvar, vaknar av att jag gråter. Inte så kul.
Nu ska jag snart till skolan i alla fall, eller om en timme men jag ska förbi mamma först och lämna lite saker. Sen är det skola från 12.20 till 15.30. Efter det är det jobb som gäller.


Taken by me.


Söndag 11/10

Så var det söndag igen. Tiden går så himla for tycker jag. Jag har inte ens fattat att det är helg och snart är den slut! Lördagskvällen var mysig. Efter att har varit på gymmet i någon timme åkte jag hem till mamma och tog det lugnt. Sen vid 19 drog jag hem till mina kusiner som bor 5 min ifrån mamma. När jag kom dit åt vi middag med de vuxna innan de skulle iväg och sen chillade vi barn framför en film, High school muscial 2, haha. Men det var mysigt. Vid 12 kom de tillbaka och jag gick hem.
Idag har jag hunnit att duscha, damnsuga hela lägenheten och chattat med Jenny. Nu ska jag ta och ixa lite mat och sen ska vi till mormor som fyllde år i veckan för tårtkalas! Sen ska jag hem till pappa och skypa med Annika!! Drömde mardröm om henne inatt. Hon dog. Jag vaknade upp av att min kudde är blött och jag grät. Inte kul!! Så det kommer bli härligt att se henne igen!

Ha en skön söndag!

Annika och jag i somras. <3


Lördag

Vad lördag är härliga. Jag har sovit ut och funderar på att åka till gymmet, jag har haft så mycket att göra att jag inte har haft tid att träna något. Men idag ska jag nog sticka dit. Sen blir det nog lite plugg och sen ikväll ska jag vara barnvakt åt mina kusiner och en liten tjej på 6 år. Behöver pengar!
Men nu, gymmet.

Ha en bra lördag

extern hårddisk

Jag sitter och kollar på idol samtidigt som jag försöker få någon ordning på alla mina bilder. La precis över massa till externa hårddisken. Men det är inte mig, det är pappas. Jag råkade ta fel sladd när jag skulle koppla in kontakten i väggen, så jag tog sladden och satte in den i min externa hårddisk, när det inte hände något såg jag att jag hade tagit sladden till datorn vilket gjorde att hårddisken överhettades och har nu slutat fungerar. Så nu lånar jag pappas för tillfället. Men snart måste jag köpa en egen och då måste jag sätta mig ner och sortera alla mina bilder, men det blir i ett annat liv.

Nu ska jag göra lite te!

GRATTIS <3

Idag fyller min Kompis Meleat 18 år. Grattis gumman!!



Älskar dig!! <3

TGIF

Äntligen fredag! Psykologin provet är avklarat och det ganska okej tror jag. Det var inte svårt i alla fall. Skönt att det är över hursomhelst. Resten av skoldagen gick bra, hade filosofi men den är innan psykologin så jag lyssnade inte så mycket faktiskt. Efter lunch har vi inga lektioner utan där får vi själva välja vad vi ska jobba med. Jag gjorde lite Eng D.
Nu sitter jag i sängen och tänkte jag släppa skolan för idag och kolla på "Gossip girl" min brorsa har lagt det nya avsnitten på min dator så jag ska kolla på det nu.


Torsdag

Godmorgon. Inatt sov jag så gott och så ringer klockan, det är bara att gå upp. Nu har jag i alla fall sminkat mig, klätt på mig och håller på att äta lite frukost. Börjar vid 10.10 idag skönt men jag måste ändå in till skolan vid 9.40 då jag ska träffa min mentor. Sen står det eng D och matte B på shemat. Sedan måste jag sitta med psykologin hela kvällen, funderar att sätta mig på ett café och plugga. Jag har lite svårt att koncentrerar mig hemma ibland och jag måste verkligen plugga. Imorgon är det dags och då måste jag kunna allt- allt som vi har gått igenom i den här kursen så det är ganska stort.

Nej, nu måste jag fixa lite till innan det är dags för skolan.


Jag och hanna vid Big Ben

Onsdag

Idag är det lillördag och mittens vecka. För mig har denna dag varit bra. Jag gick och la mig tidigt igår och det var skönt. Kom till skolan och planerna var psykologi hela dagen. Med lite saker som hände på förmiddagen kom jag igång på rikitigt på eftermiddagen. Satt och pluggade med Jessica efter lunch och vi var väldigt effektiva! Vi har ett stort prov på fredag så vi gjorde massa provfrågor och övade. Med två frågor kvar var jag tvungen att gå. Hämtade barnen och lekte lite. Nu har jag varit hemma ett tag, är ensam så passar på att göra tråksaker som köra en tvättmaskin, diska och handla lite middag.
Nu blir det plugg fram tills Grey's Anatomy!! Kanske unnar mig lite glass också, såg att det fanns i frysen :P

drunknar

Just nu känns det som jag drunknar i plugg. Vi har ganska många stora uppgifter som kommer vara kvar i tankarna tills jag får höstlov. Bara tre veckor kvar. Det känns så långt bort. Först på schemat är psykologiprov på fredag. Det är ett väldigt stort prov och jag kan inte så mycket. Efter det är det filosofi och svenska muntliga nationella samt massa små uppgifter som måste göras. Idag har jag bara läst igenom alla delar till svenska nationella, den skriftliga delen. Temat är "relationer och starka band", vet inte riktigt hur jag ska göra ett tal utifrån de temat, men det löser sig.
Annars har dagen varit okej, är trött. Jag förstår inte riktigt varför men ska försöka lägga mig tidigt idag.

Nu ska jag ta en liten paus och kanske hitta nåhot gott att mumsa på


När vi var i London gick vi förbi ett konditori med dessa tårtor! Mums

Trött

Jag är riktigt trött. Fast jag hade tid att sova ut i helegn är jag helt slut i kroppen. Känner mig inte sjuk, bara på udda humör bara. Jag är någon annan, en skugga av den person jag brukade vara.
Jobbet gick bra i alla fall, de var helt galna idag. Slutade vid 18.00 sen åkte jag in till stan på jakt efter en grej, hittade en rikigt bra sak. Nu har jag pluggat lite men tror jag ska göra mig klar för sängen och sätta på en film, kanska Twilight, det var ett tag sen jag såg den. Jenny hade lånat min New Moon under sommaren men den gick sönder så nu nör jag var i London fick jag en ny, har redan börjat läsa om den. Kan det inte bli den 20 november snart?! (Just dt Jenny, måste fråga dig en sak sen, hör av dig)

Nej, nu har jag huvudvärk också, härligt...not.

Nu, Twilight <3


Måndag

Idag vaknade jag innan klockan ringde och då visade klockan 8.30 sönt tänkte jag men sen kom jag på att det är måndag idag. Tänkte att det var helg. Men helgen har precis varit, vart tog den vägen?
Men dagen är inte så jobbig i alla fall. Bröjar 12.20 och slutar vid 15.30. Då är det jobb som gäller. Sen tänkte jag börja ta tag i psykologin, vi har ett stort  prov på fredag. Jag känner att jag inte kan så mycket så jag måste läsa på.
Utanför fönstret tittar solen fram i alla fall så jag hoppas det är lite armt ute i alla fall.

Ha en bra måndag

Nya mysskor

Jag köpte ett par tofflor när jag var i London. Det kommer från Accessorize och kostade 16 pund. Jag älskar de, det är perfekt när man fryser och på morgonen.





I love them!

Söndag

Söndag är redan förbi. Dagen har gått fort. Min mamma fyller år idag så vi har firat henne hela dagen. Jag och min kusin sov över hos henne så vi bestämde oss för att göra frukost på sängen. Vi väckte Sebbe också, min bror, och mamma blev superglad. Sen jag vi haft massa gäster och jag har hjälpt till i köket. Nu är jag hemma hos pappa och ska skypa med Annika, om hon bara loggar in...! :)


Taken by me.

Jag mår bra men ändå inte

Jag mår bra men ändå inte. Jag mår bra fysiskt men idag mår jag inte bra psykist. Jag är bjuden till en fest men känner mig inte hemma där. Visst känner jag nästan alla där men det är inte de som jag umgås med i skolan. De jag umgås i skolan med bryr sig inte så mycket om mig. Mina tre närmsta vänner har flyttat ifrån mig och jag saknar de otroligt mycket. Skolan är inte desamma utan de. Skolan är skit och jag trivs inte alls längre. Det klart jag har kompisar men jag är det femte hjulet. Kommer alltid att vara det. Idag har jag inte gjort nåt, bara legat i min säng och velat, ska jag gå eller inte? Men jag orkar inte gå, mår inte tillräckligt bra.
Det hade säkert blivit jättekul men jag skulle inte känna mig hemma. Jag har tappat bort mig själv, mina vänner har tagit med sig delar som gör att jag är vilse. Jag är inte jag utan de. Jag önskar jag kude vara där med de.

Nu ska jag snart iväg ialla fall. Jag ska på bio med min kusin, jag älskar henne. Hon får mig att må bra igen. Så jag ska in till stan snart, måste bara äta. Har inte ätit på hela dagen så nu måste jag rota igenom kylskåpet.

Nu ska jag ta mig samman och göra mig i ordning.

Ha en bra kväll

Lördag

åh, vad jag älskar helger! Idag har jag äntligen fått sova ut. Så härligt. Just nu gör jag inte så mycket vilket är skönt. Jag kollar på en film på 3:an, vägen tillbaka, jag tror jag har sett den förut men orkar inte göra något annat. Pratar med Jenny på msn också. Får höra vad som har hänt sen jag åkte därifrån, saknar henne.
Ute är det grått och det regnar. Idag vet jag inte vad som händer, halva dagen har ju redan gått. Ikväll blir det nog fest hos en klasskompis som fyllt år.

Ne, nu måste jag göra något. Ha en trevlig lördag

Helg!

Nu är det helg, fy vad skönt. Jag är så himla trött. Det känns i kroppen att jag inte har fått sova ut på ett tag, menn imorgon tänker jag sova länge!
Idag har det varit skola från halv 9 till 15.00. Sen åkte jag in till stan där jag mötte upp min tvillingbror och vi köpte present till vår mamma som fyller år nu på söndag. Sen svängde jag förbi mamma och vidare till Rebecca där jag har varit hela kvällen. Supermysigt. Vi åt god middag och tog hennes moppe till affären och köpte godis innan Idol. Usch, vad kallt det är ute. Det var riktigt kallt att vänta på tåget.
Men nu är jag hemma och har packat upp. Ska faktiskt ta och göra min iordning nu, kanske lägger mig i sängen och kollar på en film.

Sov gott

Höst

Nu är det verkligen höst. Löven håller på att falla från träden och ligger som ett täcke på marken. Alla fina färger vart man än kollar. Idag var det kallt, det var lite mysigt. Jag gillar hösten. Den är mysig. Man får ha härliga halsdukar och sitta och dricka varmt på mysiga fik.

Ikväll har jag inte så mycket plugg att göra, jag har läst ut eng-boken. Ikväll ska jag bara läsa lite psykologi.


kan inte fatta att för bara några dagar sen gick jag i London i linne.

första oktober

Idag är det första oktober och det är kallt ute. Så idag blir det mysiga halsduken som åker på. Helst vill jag ligga kvar i sängen, mina ögon är så tunga idag. Jag sov inte så mycket när vi var i London så jag har inte fått sova ut, men tur att det är fredag imorgon. Idag är det skola mellan 10.10-15.30 Eng D och matte står på schemat. Sen åker jag och jobbar ikväll med. Det är härligt att få lite extra pengar. Nu måste jag ju spara allt på New York. Inte långt kvar nu, bara 4 veckor :).


Jag hoppar framför Big Ben

RSS 2.0