Seg-söndag

Idag mår jag inte så bra. Det blev en hel del alkohol igår och för lite sömn, men kul var det i alla fall. Vi var ett gäng från skolan som skulle fira Julia som fyller 19 idag, grattis! Vi bröjade hemma hos henne och drack goda drinkar, efter ett tag åkte vi till stan där vi mötte upp en annan klasskompis och vi satte oss på teodora, eller tre dörrar som vi kallar det, där satt vi ett tag och drack godis shotts. Sen var det tänkt att vi skulle till Collage men vi kom försent så vi gick till något ställe jag inte kommer ihåg namnet på men där vi satt och snacka och drack lite dricka. Det är en krog men de hade grymt bra musik och vi lyckades få igång några som satt vid andra bordet och vi sjöng med i Coldplay's Viva la vida. Riktigt kul var det. Vi satt där till de stängde vid 3. Då ville de andra dra ill donken men jag ville inte missa min tunnelbana så jag sa hejdå och begav mig hem, gick inte och la mig förens halv 5. Jag fick inte sova så länge idag dock, jag fick sova till 12 sen var det dags att åka hem till pappa och rensa. Nu har jag äntligen kommit hem och jag är så trött, jag kommer gå och lägga mig tidigt ikväll!


London


Utgång!

Idag har jag varit på stan i några timmar. Kallt var det med mysigt. Elsa och jag hade det bra och jag köpte lite basplagg, strumpor, leggings. Nu har jag varit hemma i någon timme och ska snart ge mig ut i kylan igen. En klasskompis, Julia, fyller år imorgon så vi ska ut och fira henne idag. Ska bli riktigt kul och jag hoppas att vi hittar ett bra ställe att dansa på, men det tror jag! Får nog ta med mig uggsen i väskan så jag kan sätta på mig dom när jag ska hem :).
Ha en fin kväll!


Lördag

För en gångs skull är det sol ute, men är det sol på vintern är det otroligt kallt. Ute är det minus 16 grader. Usch, vad kallt! Men det ska inte toppa mig, jag är satt på mig strumpbyxor under jeansen och ska ut i snön om några timmar för att åka till stan och möta kusin Elsa, vi ska gå lite på stan och umgås! Mys! Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att gå ut i kylan!

Varma källor i Utah, USA


Fredag

Igår efter jag hade varit ute sista kvällen var jag kall hela kvällen. Vid 20 bestämde jag mig för att ta en dusch och gjorde jag chockladbollar. När jag sen skulle gå och lägga mig frös jag så mycket att jag satte på mig strumpor och värmde en sån där havrekudde som blir så varm och go! Imorse var jag uppe tidigt igen och åkte till barnen, idag var det bara yngsta som var hemma och vi lekte massa. Sen vid 12.30 åkte jag till skolan för ett Kenya-möte. Men då var läraren sjuk! Suck. Jag åkte hem, fixade lite här hemma och nu sitter jag här. I eftermiddag kanske jag drar till Becca en sväng innan jag ska träna vid 16.30 Efter det åker jag förbi pappa och hämtar resten av mina saker. Ikväll får vi se vad som händer, kanske bara hyr en film och chillar.
 

Saknar värmen!


Iskallt

Idag har jag varit med barnen hela förmiddagen, eftersom jag inte har någon skola och är klar med alla läxor passar jag på att tjäna lite mer pengar nu när barnen hade studiedag. Ute snöar det konstant och är kallt. Redan imorse var det problem att ta sig fram. När jag skulle hem gick tåget inte hela vägen, utan vi fick stå och vänta på ersättningsbussar. Då kom närkrafiken, bussen för de äldre, och var snäll och skjusade oss till nästa station där jag bodde. Jag var helt genomfrysen när jag kom hem så jag har hoppat i min stora sköna tröjan och planerar att stanna i den resten av dagen. Tyvärr måste jag ut i kylan igen, jag byter till mamma idag så jag måste ta mig till henne.


Grå dag

Det gråa vädret vill aldrig försvinna. Idag är det kallt, det blåser som sjutton och det är snö i luften. Jag börjar bli ganska trött på det. Humöret är detsamma som vädret. Har en dåligt dag, pga personliga skäl. Hoppas att det blir bättre längre fram. Ska försöka att inte tänka på det idag utan fokusera mig på plugget istället. Sen bli det att hämta barnen. Ha en bra dag.


Heart




Tisdag

Tisdag och solen skiner utanför. Underbart. Men det är kallt, minus 10. Nu äter jag lite frukost och ska snart börja plugga. Det blir plugga fram till 11.30 då jag hade tänkt att åka till gymmet och köra ett pass. Sen blir det återliggen plugg. Ikväll har min kompis Meleat dansföreställning som jag ska gå på. Hon är riktigt duktig och det ska bli kul att se.


Måndagskväll

Vart tog tiden vägen? Den bara försvann. Klockan är ju redan 20.45. Känns som den bara försvann. Nu har har precis skickat ett mail till Marielle. Hon fick ett långt mail så mina fingrar är överallt på tangeterna känns det som. Nu ska jag i alla fall fixa lite te och pappa hade köpt lite choklad, mums! Tror inte det är så mycket på tv men kanske. Annars kanske jag sätter på en film. Även om jag är "ledig" imorgon kommer jag att gå upp runt 9 eller 8 för att börja så tidigt som möjligt!


Bjuder på en bild ifrån igår..


Sysslor

Måndagen är här och veckan är igång. Idag gick jag upp vid 06.15, min tidigaste dag denna då. Den här veckan är speciell, både tisdag coh torsdag har vi utvecklingssamtal och när man inte har det pluggar man hemifrån. Min mentor är bortrest vilket betyder att jag kommer inte ha någon samtal denna vecka. Han är även borta på onsdag då jag har min enda lektion. Sen har jag inga lektioner på fredagar men vi ska ha möte om Kenya så det blir på fredag som jag åker tillbaka till skolan denna vecka. Skönt. Men jag har ändå plugg att göra så det blir inge slapp bara för jag är hemma. Idag gick jag till 14.10 då jag åkte till gymmet och tränade någon timme, eftersom jag inte behövde ta hand om barnen idag. Nu när jag har varit hemma en stund har jag duschat, diskat, varit i källaren och satt på en tvättmaskin. Borde kanske damnsuga också men det får jag göra imorgon. Nu ska jag läsa min engelska bok.


Söndag i bilder

Dagen började med att jag gick upp tidigt (för att vara en söndag) och åkte till huset vi ska flytta till.

Mitt rum
Brorsan och jag satte oss vid Grisslinge och åt lite lunch medan vi väntade på kusinerna

Bror min!
Vi gick ner till vattnet och kollade på alla människor som åkte skridskor. Det var fint väder då.

Många var där.

Sen åkte vi till min moster som fyller år imorgon. Vi åt god mat och drack te.

Sen åkte vi hem.

Tåget.


Gårdagens

Igår var jag som sagt ute med några kompisar. Vi satt på Theodora vid fridhemsplan och satt och snacka i några timmar. Det var trevligt och det blev många skratt. Jag hoppas att det blir lika kul nästa gång vi är ute och att alla följer med då från vårat gäng.

(Världens sämsta hållning)
Kofta: Forever21
Klänning: Jennys (Heritage) 
Leggings gina och converse!

Armband: julklapp av Elsa och två gamla :)


Utekväll

Efter att inte ha gjort något vettigt på dagen åkte jag in till stan vid 21 för att träffa några från kalssen och bara sitta på en krog och snacka. De brukar oftast sitta vid Theodora vid fridhemsplan, jag som bara varit där några gånger tycker det är ett bra ställe. Vi satt och skrattade och hade kul tills jag började åka hem vid halv 12. Det tar ganska lång tid för mig att komma hem och imorgon/ idag måste jag ändå upp tidigt så det fick bli en tidigt kväll, men kul var det i alla fall. Nu ska jag sova och sedan imorgon ska vi först åka till huset och sen ska jag hem till min moster och fira födelsedag! Lite bilder kommer imorgon när jag kommer hem. 
God natt


012310

Jag har sovit rikitgt gott inatt. Ute är vädret grått och trist, vet inte riktigt vad som händer idag men jag hoppas på något i alla fall. Ikväll åker jag nog till pappas flickvän för middag. Men jag ska göra mig i ordning så får vi se vad som händer idag :)


Kväll

Träningen gick bra idag och jag känner i kroppen nu att jag kommer ha träningsvärk, men jag gillar det. Då känns det att man har jobbat hårt. Nu har jag spenderat en timme nere i källaren och sorterat. Men nu är jag nästan klar med allt vilket skänt skönt. Jag vet inte hur mycket jag kommer vara hemma hos pappa frams det är dags och sen i slutet av febuari åker jag ju till Kenya och efter jag kommer hem är det dags att flytta. Men nu sitter jag i mitt rum och kollar lite på let's dance, funderar på att sätta på en film eller nåt. Ska fixa mina naglar också. Måste ta bort gammalt nagellack och sätta på nytt. Ha en fin kväll


Klockan...

...är snart 15.00 och plugget går väldigt dåligt. Har verkligen försökt men det går trögt och jag kommer på mig själv göra helt andra grejer än att plugga. Just nu är jag väldigt sugen på att städa mitt rum, det är hur stökigt som helst. Jag har börjat sortera i källaren och upp i mitt rum så jag har kartonger som står just nu i mitt rum. Det är mycket som ska sänkas, som ska slängas och lite som ska sparas. Det känns som man gör sig av med ett annat liv. Ett annat liv man levde förut. Men nu finns det plats för nya saker, nya minnen som kommer göras. Jag hoppas bara att jag blir klar med allt innan vi flyttar. Jag tror det. Det ska bli spännande att få en liten nystart i livet och förhoppningsvis kommer jag komma bra överens med mina nya familjemedlemar, nämligen 4 bonus bröder. Men det är ett tag kvar till dess, mitten av mars.
Nej, nu måste jag verkligen koncentera mig i alla fall en timme till innan det är dags för träning.


Fredag!

Nu är det äntligen fredag! Eftersom jag inte har några lektioner idag unade jag mig en sovmorgon men nu är det fullt fart. Ska strax sätta igång med att plugga projekt några timmar. Vid 16.30 har jag sen bokat in ett pass på sats sen blir det helg för mig. Får se om det händer något i kväll också. Men det är ett annat projekt!
Ha en fin fredag!


Smash into you

Plugget på bibblan gick helt okej, jag var lite ofokuserad men fick lite gjort ialla fall. Imorgon ska jag försöka bli klar med det ialla fall. Det är egentligen ingen fara för det ska vara inne vecka 5 men det vore skönt att bli av med det. Imorgon har jag inga lektioner så jag pluggar hemifrån och jag hoppas det går bättre. DÅ ska jag försöka plugga på mitt projekt. Ska även hinna med att träna och sen åka in till stan för att köpa en extern hårddisk nu när min dator gillar att skrämma mig! Men jag har just nu alla mina bilder på cd skivor men behöver ändå en extern hårddisk då jag gjorde sönder min förra.
Nu ska jag dricka mitt te och ta det lugnt!


Sitter på bibblan

Nu sitter jag på Lidingös bibliotek med Rebecca. Vi ska plugga. Även om vi inte går i samma skola är det kul att kunna plugga tillsammans. Hon sitter mittemot mig och plugga Specialidrott och jag gör lite Eng C. Becca har med sig daim och det är riktigt gott. Jag fick en bit sen har jag med mig äpplen. Vi kommer nog sitta här någon timme men det är tyst i alla fall så jag hoppas på att få saker gjort, även om jag inte har så mycket att göra är det skönt att få det lilla gjort innan helgen.


Hål i strumpan

Den här dagen visade sig vara ganska bra. På onsdagar har jag bara en lektion och eftersom många är på språkresor denna vecka gick vi inte igenom så himla mycket och fick inga läxor vilket är otroligt skönt. Lektionen var slut vid halv 11 då jag tog mig hemåt och var hemma hos mamma några timmar innan det var dags att åka och hämta barnen. Den här gången tog vi det lugnt hemma och myste. Kom hem för inte så länge sedan och käkar lite kall pasta. För en stund sen när jag gick in i mitt rum fastnade min strumpa på en sån grej som man har över sladdar, ni vet, en vit liten grej och min strumpa har nu ett stort hål. Jobbigt! Jag har inte så många svarta kvar nu, måste nog köpa nya...
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma. Börja sotera vad som ska slängas och skänkas. Sen måste jag nog även tvätta!


Onsdag

Usch, vad jag inte gillar när väckarklockan ringer och man måste upp. Det är så skönt att bara ligga kvar och somna om, men vad gör man inte för skolan? Idag har jag en lektion som börjar 8.30 sen blir jag nog kvar en stund innan jag drar hem. Kanske hinner träna innan det är dags att hämta barnen, får se. Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik från tv:n, brukar sätta på MTV för att inte somna igen och de brukar köra bra musik på morgonen.
Ha en bra dag!


Tisdag

Denna dag är mycket bättre än igår. Jag känner att jag har fått tillräckligt med sömn i natt och åkte till skolan vid 8.30 för att ha lektion men läraren var sjuk vilket gjorde att vi satt och chillade i en och en halv timme. Men vi hade kul, skrattade, dansade lite salsa och var allmänt fnissiga. Sen var det dags för Engelska C och det gick bra. Sen är det meningen att jag har en lektion till på tisdagar med eftersom hälften av alla troe är på språkresor är vi bara några stycken på passet och jag slapp gå. Har varit hemma en stund nu och ska kolla lite på tv nu. Vi har inte alls mycket i skolan än och det är underbart. Så jag kan verkligen slappa och bara umgås med min familj!


tack och adjö

Just nu är jag så himla trött att jag faktiskt snart ska gå och lägga mig. Jag var i skolan från 8.30 till 15.00 men hade inga lektioner men jag fick saker gjort i alla fall. Sen var det dags för jobb, det var kul att träffa de igen efter lovet och det var full fart. Jag var hemma vid 7 och nu har jag bara tagit det lugnt. Nu har jag satt på en film och efter den ska jag gå och lägga mig, jag är helt slut. Jag kunde verkligen inte sova igår och var säkert uppe till 01.30. Nu, dags för filmen.


Sunday

Lite dåligt uppdatering men jag har inte haft tillgång till datorn innan nu. Jag har haft fyllt upp. Gårdagen var i alla fall väldigt trevligt. Vi hade det roligt och det var kul att träffa lite människor. Maten var såå underbar god och allt var lyckat. Vi var där i några timmar och jag och Meleat kom hem runt 1, då gjorde vi lite te och satte oss framför tv:n innan vi gick och la oss. Vi vaknade vid 12 och jag hade huvudvärk men sånt får man leva med om man var på fest. Vi gjorde i alla fall en stor och god frukost som bestod av ägg, kiwi, lite skorpor och te, eller min gjorde det i alla fall, Meleat åt lite annorlunda. Sen åkte jag och Sebbe in till stan där vi mötte mamma och åkte vidare till Värmdö där mina kusiner bor. Det var dags att fira Cina, min gudmor och moster som fyller år idag, Grattis! Vi firade även Ellinor som fyller nästa vecka. Kom hem för inte så länge sen och har ätit lite och börjat städa mitt rum för det är väldigt stökigt, men mer kommer jag inte göra ikväll. Har i blivit av med huvudvärken så det blir te och lite kladdkaka innan sängen.

Jag och Meleat igår


Grattis!

Idag fyller Andrea 18 år och det firar vi med att säga Grattis! Jag har känt henne sen 6:an och vi har gått igenom mycket tillsammans, men det ska vi inte gå in på. Hon är i alla fall en grym tjej och jag älskar dig hjärtat!! Hoppas du får en grym dag och festen kommer bli en succé! 

Andrea i somras!


Lördag

Nu är jag uppe och äter frukost. Snart ska jag och mamma iväg och träna, hon brukar gå på ett pass som jag tycker är för jobbigt så jag brukar hänga på gymmet den timmen. Men det går lika bra det. Jag tog en vilodag igår för jag kände av sprutorna men nu är det dags. Nu när det finns kladdmuffins också är det lika bra att röra på sig. När jag kommer hem sen måste jag nog plugga lite, men det blir allt för denna helg.
Sen ikväll blir det fördelsedagsfest, jag längtar!

min kamera <3


Making a cake

Så här blev mina muffins när jag bakade. Nu ska jag krypa ner i sängen med lite te och sätta på en film tror. Min huvudvärk vill inte ge sig så jag ska försöka lägga mig tidigt.





Kvällen spenderas i soffan

Nu är jag klar med skolan för den här veckan. Kan hända att jag gör lite i helgen men ikväll ska jag bara slappa. Har lite huvudvärk och känner mig slö i kroppen, vet inte om det är från vaccinerna igår men jajg ska i alla fall ta det lugnt ikväll. Idag har jag även hunnit baka massa kladdskaksmuffins. Så gott. Man gör en vanlig kladdkakssmet och sedan häller man det i muffinsformar istället. Räcker det lite längre :) Ska ta hem några till pappa nästa vecka så han får smaka. Nu väntar jag på mamma som köper thaimat. Åh, vad gott. Jag känner hur magen kurrar så hon får gärna komma snart. Sen ska vi förbi pappa så jag kan hämta lite grejer och sen ska jag bara slappa!


TGIF

Fredag idag, underbart! JUst nu sitter jag hemma och pluggar psykologi B. Jag har inga lektioner på fredagar och har fått godkänt av min lärare att jobba hemma. Jag har unte så mycket att göra, bara lite små saker så jag ska vara effektiv nu för att sen kunna slappa när allt är klart så jag får en läxfri helg!
Hörs senare!


Dagens skratt

I morse när jag hade kommit till skolan vid 8.30. hade jag inte den bästa morgonen. Min Mp3 hade slut på batterier och det är ganska segt att sitta på tunnelbanan i 20 och inte ha sin musik att lyssna på. Men jag gåt till mitt skåp där även en klass kompis stod. Qurre ska även åka med till Kenya så vi började prata om de olika vaccinerna och mediciner vi behöver fixa innan vi ska åka. När vi stod och prata om malaria medicin vänder sig en kille från ettan och kollar på oss innan han utbriser "Va, finns det malaria i Sverige" Qurre kollar på mig som om han skämtar och säger "va?" Jag vänder mig till killen och säger "Neej" Han tar ett djupt andetag och säger sedan "åh, vilken tur". Vi fortsätter sedan i tysnad med att lägga in våra jackor och ta våra böcker innan vi går därifrån och börjar asgarva. Haha. Det tyckte vi var ganska kul sagt. Det gjorde min dag lite bättre.


Flower




Tiden går så fort. Det var inte länge sedan man var lite och tillbrungade hela sommaren på landet med kusinerna. Men nu är landet borta och ute är det kallt men otoligt vackert. Det är verkligen sant att man förstår inte hur bra man har det förens det är borta.


Torsdag

Torsdag och snart helg, det gillar vi. Idag gick jag upp vid halv 7 och gjorde till skolan för två lektioenr. Den första var religion B som är ny för terminen och sen skulle jag ha eng D men läraren var inte där och vi hade inget att göra så vi fick antingen plugga med något annat eller gå. Jag gick vid 11 och åkte till Södersjukhuset där min pappa jobbar och vi åt lunch tillsammans, har inte sett honom på länge så det var kul att träffa honom. Vi åt på en grekisk resturang och pratade om framtiden och vad som kommer hända inom en snar framtid. Sen vid 13 åkte jag till City akuten där jag mötte Matilda och vi vaccinerade oss inför Kenya. NU är vi nästan klara med det, ska tillbaka om 4 veckor för att ta en till, sen är vi klara att åka! Kom hem vid tre och har slappa efter det men nu tänkte jag sätta igång med plugget så jag slipper göra det ikväll. 


Stay here with me

Nu är plugget över för ikväll. Blev kalr med uppstatsen i alla fall så det var skönt. Nu ska bara läraren få titta på den en sista gång innan den ska in på tisdag. Nu har jag fått te och snart ska jag få liten fruksallad, gott. Ska nog försöka gå och lägga mig tidigt idag för imorgon ska jag upp 6.30 igen. Nu ska jag nog kolla på Vänner. Jag har sett hela serien hur många gånger som helst och har alla boxar men jag tröttnar aldrig på deras skämt. Det är ett pogram som jag kan se om och om igen.

Bild från google


Trött

Nu är jag trött. Hade som sagt bara en lektion, sen tog vi en tidig lunch och jag åkte därefter till gymmet. Blev där runt en timme innan jag åkte hem. Nu har jag duschat och ätit lite mellanmål och tror jag ska slappa lite innan jag bröjar med plugget. Ska skriva klart en uppsats idag sen får det räcka. Imorgon har jag två lektioner på förmiddagen sen tänkte jag nog vaccinera mig innan Kenya. Det är inte långt kvar innan jag får komma till värmen, skönt!

London 2008


Dags att åka

Nu ska jag in till skolan för en lektion sen slutar jag. Kommer nog hänga kvar ett tag och plugga lite innan jag ska iväg och träna, barnen är fortfarande sjuka så jag passar på att träna då. Hoppas ni får en bra dag!


I Belong To You

Här sitter jag i mitt rum och försöker plugga men det går trögt. Iställer sitter jag och lyssnar på Muse och kollar igenom bilder. Jag har bilder på kameran med glömde sladden hos pappa och datorn vill inte känna igen minneskortet om jag sätter in det. Menmen, åker dit på fredag så då kommer lite nya bilder. Nu måste jag försöka koncentrera mig om jag ska kunna se filmen som visas på tv kl. 21. Tv3 visar Something New och jag tror jag har sett den men kommer inte ihåg den. Först måste jag bli klar med uppgiften. Suck.

Bilden är från Utah när jag var där med skolan förra året.


Värme, tack

Idag när jag gick utanför dörren kom kylan flygandes i ansiktet. Jag vill ha värme nu, nu är jag trött på kylan. Skolan gick bra, fick dock lite mer läxor som snart ska göras. Sen vart det håltimme då jag pratade mest i telefon innan sista lektionen. Vi fick som tur var sluta en halvtimme tidigare och jag mötte upp Meleat för att köpa present till Andrea som fyller år på lördag. Kom hem för en stund sen och har just ätit ett sent mellanmål, men gott var det. Det blev skorpor med marmelad, te och ett ägg. Mums. Så nu är jag mätt ett tag innan det blir dags att sätta igång med middagen, men först ska jag kolla på ett vänner-avsnitt.


Godmorgon

Åh, vad trött jag är! Och det är bara tisdag. Får lägga mig tidigt idag tror jag. Jag har i alla fall varit uppe en timme och sitter hemma och pluggar. Jag har en lektion nu mellan 8.30-10 men vi har ett uppdrag och lärarena sa att det var okej att jag jobbade hemma med den. Jag hade inte bröjat på den så jag satte igång vid 8 och har kommit en dit på vägen. Snart ska jag stänga av datorn och åka till skolan till nästa lektion som är Engelska C. Sedan blir det lunch och vid 14.00 har jag staden och framtiden. Det är min dag än så länge :)

Gamla stan


First day at school

Skolan har bröjat och vardagen är igång. Skolan var okej, hade bara två lektioner och vi gjorde inte så mycket. Vår psykologi lärare var inte där så vi fick ett uppdarg men jag och mina kompisar kollade aldrig det för vi satt och snacka fram till lunch, vilket kanske inte var så bra men det var kul att höra vad alla har haft för sig under lovet. Jag hann även boka in ett möte med min handledare i projekt. Skönt. Det var meningen att jag skulle hämta barnen idag men de var sjuka så jag passade på att åka till gymmet och träna. Det var skönt att få en liten stund för sig själv. Men nu är jag riktigt hungrig!


Dags för sängen

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon ska jag upp 6.30 för att åka in till skolan för en lektion. Har ett nytt schema och det ser helt okej ut. Inte alls lika jobbigt som det har varit. Nu har jag lyckats läsa ut min bok och ska ta bort smink och gå och lägga mig. Börjar bli trött nu, jag hoppas jag somnar fort och inte ligger och tänker allt för mycket! God natt


Snart bli det mat

Min dag har varit bra tills nu. Jag är just nu väldigt irriterad men det går nog snart över. Idag har jag haft en chilldag. Jga har varit på fika med släkten. Riktigt mysigt. Mamma har två systrar, en som har 4 barn som bor på värmdö. De umgås jag mest med. Sen har de en lillsyster som har 2 barn och som bor precis vid mamma, eller i samma ormåde. Vi var alla hos mammas gudmor som bjöd på fika och gammla diabilder från att mamma och hennes systar var små vilket vvar väldigt kul att se.
Nu ska jag ska äta och sen blir det skype med Annika ikväll.


Söndag

Idag är det söndag och sista dagen på lovet. Imorgon är det skola och vardag som gäller. Men det känns helt okej, de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket så jag vill ha något att göra. Inte för jag längtar till läxor och prov men ialla fall att ha något att göra och inte sitta inne hela dagarna. Idag ska snart ut och gå innan jag ska göra mig i ordning för att ha en lite fika med släkt. Trevligt och mysigt.


I see you

Nu har jag sett Avatar och den var fantastisk! Så himla annorlunda och bra. Om ni inte har sett den måste ni göra det. När den var slut stod jag utanför med mina kusiner och snackade om den, då kom vi på att den är rätt lik Pocahontas. Och det är den lite. Men den var fortfarande grym. Nu är jag hemma och dricker te. Ska nog sätta mig i soffan och läsa min bok. Har som uppdrag att läsa klart den innan skolan börjar men det kommer nog inte hållas men jag ska läsa så mycket jag hinner innan läxorna strömmar in.
Ha en fin kväll!


Och ute lyser solen

Solen lyser idag och de är himla vackert ute just nu, fast det är kallt. Minus 15 grader. Jag väntar på att mamma ska bli klar sen ska vi åka till sats och träna, ska bli skönt. Efter det blir det lunch och jag ska ta bort julen här hemma hos mamma innan vi ska in till stan och se Avatar med kusiner. Längtar till att få se den. Jag har bara hört bra ifrån den så jag hoppas den är lika bra som alla säger. Men nu ska vi åka.
Ha en fin lördag


8/1- 2010

Snart är det helg och efter det blir det skola. På något sätt vill jag tillbaka, bara för att få något att göra. Jag har haft ganska tråkigt de senaste dagarna och behöver något att göra. Ihelgen ska jag på bio med kusiner och på söndag ska jag på släktfika. Så det betyder att jag måste göra klart mitt arbete idag. Ska snart fixa mig och ut och gå. Sen blir det nog plugg resten av dagen.


Inge plugg här inte

Nej, det blev inge plugg för mig idag. Håll på att städa ut julen istället. Jag var först ute och gick, sen har jag vadrat hela min säng hos mamma. Sen blev det lite lunch och duscha och ta bort lite julgrejer. För 2 timmar sen åktejag till pappa där jag har tvättat min väska för när jag skulle ner till tåget ramlade jag och i min västa ligger en kräm som spricker så jag hade massa klet i väskan, det var bara att tvätta den och allt som låg i. Sen har jag plockat isär min julgran och varit i källaren. Nu ska jag snart fixa lite mera innan middagen, är redan hungrig så jag hoppas på tidigt middag!


7/1- 2010

Utanför fönstret snöar det, hur kan det snöa egentligen? Som tur är, är det inte lika kallt som det har varit de senaste dagarna. Idag måste jag verkligen plugga. Jag har sagt det nu sen i måndags och har inte fått något gjort, måste bli ordning på det. Har ju fortfarande lov men vill gärna vara klar med den innan skolan börjar. Idag ska jag ut och gå också, haha, nutt år, nya vanor. Så börjar jag alltidd mitt nya år men det brukar bara hållla några veckor så vi får se hur långt detta påhitt håller.


Ett nytt år

Ett nytt år betyder nya äventyr! Under mitt 2010 kommer det hända roliga saker, i alla fall vad jag kan säga i nuläget. Jag har lite saker planerade och jag kan inte vänta tills dess.

  • I slutet av feb. kommer jag åka till Kenya med skolan i 12 dagar!
  • Massa födelsedagar vilket betyder roliga ute kvällar!
  • En resa till London kommer att planeras in under våren, underbart!
  • Framåt sommaren fyller jag år!
  • Den 8:e juni kommer vara ett datum som jag aldrig kommer glömma, jag tar studenten!!
  • Mina vänner som befinner sig i London och USA kommer hem!

Det och mycker mer har jag att se fram emot detta år. Jag hoppas att detta år kommer vara ett grymt år. Förra året var okej men det här ska bli bättre.


Parodi


Jag hittade en rolig parodi av New Moon som två systrar har gjort. De har gjort flera parodier och även en för twilight. The Hillywood Show kallar de sig och är riktigt roliga tycker jag


In your eyes I would like to stay

Nu har jag varit ute och gått en timme, det är kallt ute, 14 minus. Men det var skönt. Jag har så mycket tankar i huvudet igen. Det kommer och går. Igår låg jag och tänkte länge, på något sätt vill jag få bort tankarna men det kommer tillbaka hela tiden med jämna mellanrum. Idag åker Jenny och Marielle tillbaka till London, väldigt tråkigt, men jag fick i alla fall chansen att träffa de vilket var underbart! Nästa gång vi ses är det jag som är i London, fick ju en resa dit av mamma i julklapp. Vi ska bara bestämma ett datum så jag är där på noll tid.
Nu ska jag in i duschen och bli lite varmare. Sen måste jag nog försöak plugga lite i alla fall, gör jag lite varje dag så jag är klar med uppstatsen innan skolan börjar.


4/1- 2010

Måndag igen och en vecka kvar till skolan börjar. Känns lite surt men det är bara en termin kvar sen tar jag studenten
I lördags var jag på bio med Marielle och Jenny, vi såg Sherlock Holmes. Jag tyckte den var bra, spännande och rolig, absoult sevärd. Igår var jag på bio igen, med Meleat. Den här gången såg vi Coco Chanel och Igor Stravinskij. Den var inte rikitgt min smack menn den var okej.
Idag ska jag försöka plugga lite, emn vi får se hur det går...


2/1- 2010

Lördag idag. Vaknade av att solen sken in i mitt rum och min bror öppnade min dörr. Man kan ju inte sova bort varje dag. Snart börjar skolan, eller den 11:e. I veckan måste jag plugga lite och få ordning på saker och ting. Jag har lite nya kurser som börjar så det är lite ändringar i schemat som jag måste kolla upp. Idag ska jag sotera mina foton på datorn, har ingen koll på de över huvudtaget. Sen ikväll blir det bio med Jenny och Marielle, mys. Vet inte om det blir sista gången jag ser de innan de åker tillbaka till London. Vi får se. Men nu ska jag börja i alla fall, det kommer ta tid.


Ett nytt år!

Det nya året är här och jag hoppas att det kommer bli ett bra år. Jag tycker att det inte var länge sedan det blev 2000 och nu är det redan 2010. Jag har redan några planer för året vilket gör att det kommer nog bli ett toppen år. Dels ska jag åka till Kenya i slutet av feb. Sen i Juni tar jag studenten!! Jag kommer även hinna med en resa till London eller två.
Nyårsafton började med promenad med bror på förmiddagen, sen vid 15-tiden åkte jag och pappa till gustavsberg där hans flickvän bor och åt middag. Vid 21-tiden åkte jag till Hollanbergen där det var fest. Det var himla kul och jag kom hem vid 7 imorse och då gick jag bara och la mig. Vaknade vid 14 och nu tar jag det lugnt och kollar på film, det är väl inte så mycket mer jag kommer göra idag, Becca kommer hit ikväll och vi ska bara chilla.
Hoppas ni hade en fin kväll.


RSS 2.0